Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A járványügyi szabályok kijátszására ad tippeket a Facebookon Márki-Zay

888

2020.09.24. 10:30

Segítünk a fiatal pároknak címmel osztotta meg briliáns ötletét a hódmezővásárhelyi polgármester. Márki-Zay Péter a bejegyzésében azt részletezi, mit kell a fiataloknak tenniük ahhoz, hogy este 11 után is bulizhassanak.

A polgármester úgy döntött, nyíltan hirdeti a hülyeséget, és „értelmetlen rendelkezésnek” nevezte a kormány azon döntését, miszerint este 11-kor be kell zárniuk a szórakozóhelyeknek és a vendéglátóegységeknek.

„A most egybekelő fiatal párokat nagyon kedvezőtlenül érintette a kormány azon rendelkezése, miszerint este 11 után tilos a vendéglátóhelyeket nyitva tartani, és ez alól a lakodalom sem kivétel.
Minthogy Hódmezővásárhely városának számos komoly rendezvény megtartására is alkalmas helyisége van, melyek nem minősülnek vendéglátóhelynek (sportcsarnokok, uszoda átriuma, olvasókörök), szívesen kiadjuk ezeket a vásárhelyi fiataloknak lakodalom céljára – érdeklődés esetén a városházán Laczkó Judit irodavezető asszonyt keressék”
– tanácsolja Márki-Zay.
A rendeletet természetesen támadja az ellenzéki polgármester, hiszen egyetérteni még véletlenül sem lehet a kormánnyal.
„Remélem, az értelmetlen rendelkezést hamarosan módosítják, a vírus 11 óra előtt is pont olyan veszélyes, mint utána, az esküvőket pedig sokan éppen a tavaszi első hullám miatt halasztották el őszre” – írja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére