Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migráns-gasztronómia miatt kellett rendőrt hívni Dijonban

888

2021.01.18. 18:30

Három kongói származású férfit vettek őrizetbe január 16-án a franciaországi Dijonban, miután egy szántóföldön levágtak, majd késő este egy társasház udvarán megsütöttek két kecskét. Az állatokat előzetes kábítás nélkül, brutális módon ölték meg.

A 21, 30 és 49 éves férfi a Demokratikus Kongói Köztársaság állampolgárai, szombat délután egy Dijon közeli farmon vásároltak két kecskét. A városba visszatérve a település melletti szántóföldön levágták, majd hazavitték az állatokat.

Az „EU csillagos séfek” a városközponttól északra található lakóhelyükön, egy Parmentier utcai társasház udvarán késő este tüzet gyújtottak, és a korábban levágott kecskéket helyben megsütötték. A rendőrséget este 11 után riasztották a lakók a hangos csörömpölés és az égő hús terjengő szaga miatt.

Franciaországban 18:00 órától az ország egész területén kijárási korlátozás van érvényben. A kiérkező rendőrök a kongói férfiakat őrizetbe vették, de másnap kiengedték őket fejenként 135 eurós büntetéssel, amelyet a kijárási korlátozás megszegése miatt szabtak ki rájuk. Bírósági tárgyalásuk júliusban lesz, hat hónap börtönbüntetést is kaphatnak.

Ha valaki kedvet kapott az „újfrancia” konyha remekeihez, ITT kiváló recepteket talál hozzá.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére