Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Momentum is a Gyurcsány-féle oktatási reformot hajtaná végre 

888.hu

2021.09.28. 10:50

Fekete-Győr András is színt vallott: a nagy oktatási reform keretében több iskolát is bezáratna. 

 

Fekete-Győr András a Mérce hírportál vitaműsorának vendége volt, ahol újabb elképesztő kijelentéseket tett, csak most az oktatással kapcsolatban. A szemfüles hallgató számára ismerős lehet a Momentum vezetője által említett terv, hiszen a nagyfőnöktől, Gyurcsány Ferenctől lopta az ötletet.

Fekete-Győr a műsorban azt mondta, hogy

jelenleg túl sok az iskola Magyarországon, és túl kevés a tanár”.

Ezért a Momentum-elnök megszüntetné az általa ramaty minőségűnek nevezett „falusi iskolák” felső tagozatos képzéseit, amelyeket a járásközpontokba tenne át, mert szerinte csak ott van angol- és informatikatanár, valamint „európai uniós ismeretet” oktató szakember – írta meg a Magyar Nemzet.

Igaz, a lila párt üdvöskéje nem veszi figyelembe azt a tényt, hogy több európai országban is kevesebb a tanár, mint nálunk,

így például Dániában és Franciaországban, ahol mégis működőképes az oktatás.

Ígéretei közül (négynapos munkahét, finn típusú oktatás, rugalmas nyugdíj) legnagyobb valószínűséggel mégis ezt valósítaná meg a lila párt, hiszen ezt tette Gyurcsány Ferenc is, amíg kormányfő volt. Ennek pedig az lett az eredménye, hogy százmilliárdokat vontak el az oktatásból, több száz faluban zárták be az iskolákat, és mintegy tizenötezer tanárt bocsátottak el az állásából.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére