Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros-blog nem képes egy politikamentes nekrológ elkészítésére

888

2020.11.21. 21:01

Mihály Tamás, az Omega együttes basszusgitárosának halálhírének megírásakor is csak egy személyt képesek gyűlölettől izzó szemeik előtt látni: Orbán Viktort.

Vélhetően parancsot teljesítenek, mint pár évvel ezelőtt a bolsevikok.

A héten ugyanis a főnökük kiadta a parancsot, hogy Magyarországot támadni kell, mivel Orbán Viktor megvétózta az új uniós költségvetést és a helyreállítási hitelt, mert olyan feltételeket támasztanának a brüsszeli bürokraták a tagállamokkal szemben, amik szembemennek az uniós szerződésekkel. Tudniillik a kohéziós alapból csorgatott pénz az nem adomány, hanem minden tagállamnak jár.

Ezt mindenhol zsarolásnak nevezik.

Felfogásuk szerint ez vélhetően csakis azért fordulhatott elő, mert Orbán Viktor az Európai Unió egyik tagállamában kleptokráciát épít. Vagy mit.

Tehát a főnökük vélhetően dühös, akit a 444 újságírói úgy igyekeznek megnyugtatni, hogy minden egyes cikkben belerúgnak egyet a magyar miniszterelnökbe.

Minden egyes cikkben.

Ez alól az a szomorú hír sem lehet kivétel, amelyben tájékoztatják olvasóikat, hogy Mihály Tamás, az Omega basszusgitárosa elhunyt a mai nap folyamán.

A nekrológba képesek voltak ezt beleírni:

Az egy természetes dolog, hogy nem mindenkinek tetszenek a kormány egyes intézkedései, ezt mindenkinek szíve joga eldönteni egy demokráciában. Ahogyan Mihály Tamásnak is lehetett politikai véleménye, amit azonban soha nem vitt fel a színpadra.

És így is csak szeretni lehetett azt a stílust, ahogyan zenélt az Omega koncertjein.

Gyuri bácsi kisiparos seregének tagjai azonban jól láthatóan mindenkit aszerint ítélnek meg, ahogyan a kormányhoz viszonyul. Ha valaki nem áll be a balliberálisok soraiba, akkor vagy kiutálják, vagy a halálának napján hoznak fel egy évekkel ezelőtti felkapott sztorit, amely már akkor sem tartalmazott igazságot.

Mihály Tamás mindenkinek szeretett zenélni. Számára irreleváns volt az, hogy a koncert alatt a közönségben kinek milyen politikai és ideológiai hovatartozása van.

Az, hogy felmerülhet manapság egy előadóban, hogy fel merjen-e lépni egy Pancho Arénában, arról kizárólag a baloldal tehet. Akkora mérvű gyűlöletet szítottak a jobboldal iránt az elmúlt években, amely után nem lehet csodálkozni, hogy az előadó már olyan szituációba keveredik, hogy attól kell tartania, hogy akár egy koncerthelyszín kiválasztása is lehet egy politikai oldal melletti kiállás egyik megnyilvánulási formája.

Azt mindenképpen leszögezhetjük, hogy a Soros-blognak ismét nem sikerült megütnie egy morális emberi minőséget.

Kell ezen csodálkoznunk?

Parancsot teljesítenek, akik a gazda zsoldjában állnak. Nem lepődnénk meg, hogy ha mindez az öreg filantróp legnagyobb elégedettsége közepette történne meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére