Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amit most művelnek kicsiben Karácsonyék, azt tennék nagyban – Márki-Zay mögé bújva

Prokaj Dávid

2021.11.26. 15:30

Aki a Karácsony és Márki-Zay-félékre szavaz, az valójában Gyurcsányra szavaz, és a kirakatfiúk takarásában jönnek majd az emberei, és mindent kirámolnak, éppen úgy, ahogy 2010 előtt tették – ismertette 2022 valódi tétjét Rákay Philip legújabb videójában.

Emlékeztetett:

Karácsony Gergely még az ügy kirobbanása elején igyekezett letagadni mindent, azonban arra nem számított, hogy jönnek szép sorjában Anonymus bizonyítékai.

Előbb a szerződések, aztán a kínos hangfelvételek.

Rákay Philipp bemutatja, hogy kik mozgatták a szálakat a háttérben: Bajnai Gordon és Gansperger Gyula. Előbbi volt az, aki lebuktatta az egész ügyet tagadni próbáló, a hazugságba keveredő Karácsony Gergelyt is. És ő volt az, aki elárulta: mik is voltak a konkrét tervek a Városháza eladásáról.

De vajon kinek adták volna el?!”

– teszi fel a kérdést Rákay Philip. A válasz: ahogy minden mást 2010 előtt, úgy itt is külföldieknek árusították volna ki.

És hogy ki döntött az eladásról? Bajnai Gordon annyit közölt, hogy ő nem Barts Balázzsal beszélt a beruházásról, hanem olyannal, aki „jóval fölötte áll”.

Na de ki ez a személy, aki döntött a baloldalon?

A válasza: a baloldalon az ilyenekről Gyurcsány bizalmi emberei döntenek.

Hát értse már meg végre mindenki, tök mindegy, ki van a kirakatban. Karácsonyok, Márki-Zay-k...teljesen mindegy! Gyurcsány emberei, a Bajnai-félék és a hozzá hasonló nagypályások ülnek a pénzcsapoknál, s ők rámolják ki a kasszát, amíg egy hasznos idióta balgán mosolyog a kirakatban.”

– figyelmeztetett mindenkit Rákay Philip.

Visszaért a 2010 előtti világ Budapesten. Pedig egy hónappal ezelőtt Márki-Zay Péter megígérte: megérkezésével megtisztul a baloldal.

Jutalékos rendszerek, maffiamódszerek, cápák cápáznak.

Közölte: Márki-Zay ugyanúgy a baloldal embere, aki ugyanazokat a Gyurcsány embereit szeretné hatalom közé engedni, akik nem ismernek határokat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére