Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Helyreigazítás: dr. Czeglédy Csabáról megint valótlanságot állítottunk

888

2021.05.18. 01:50

Bocsánatkérés: A 2021. április 30. napján közzétett „Az ég kék, a fű zöld, Czeglédy Csaba (...)” című online cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy dr. Czeglédy Csabát zsarolás bűntettével vádolja az ügyészség. Czeglédy Csabától ezért bocsánatot kérünk.

 

Helyreigazító közlemény: 2021. április 30. napján a www.888.hu online felületünkön közzétett „Az ég kék, a fű zöld, Czeglédy Csaba (...)” című online cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy dr. Czeglédy Csabát zsarolás bűntettével vádolja az ügyészség.„


Gyurcsány „böszme” Ferenc korábbi ügyvédjét zsarolás bűntettével és kilenc rendbeli bűnsegédként elkövetett vétséggel vádolja az ügyészség. Ráadásul, most megint hazugságon kapták.

Czeglédy Csaba legutóbb azt hazudta, hogy a Főváros Főügyészség nemzetközi jogsegélykérelem keretében fordult a Facebook dublini központjához és megtévesztette a techóriást azzal, hogy egy zsarolási ügyben kért adatokat.

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő elmondta, hogy a valóságban a Főügyészség a külföldi (amerikai és svájci) igazságügyi hatóságokat kereste meg, nem a Facebookot. A nyomozó ugyanis az USA-ban találták meg azt a szervert amiről az „ördög ügyvédje” blogot működtették valakik, Svájcban pedig egy bankszámlára bukkantak, amiről a Facebook hirdetéseket fizették.

Kérdéseket vet fel az is, hogy a DK pont azt a Czeglédyt indítja a szombathelyi előválasztáson, aki nemsokára zsarolási ügyben ül a vádlottak padjára.

További részletek a videóban:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére