Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak a szokásos: nem sikerült az igazat állítania Hadházynak

888.hu - Origo

2021.03.26. 22:00

Az OXO Properties Holding Kft. építi azt a birtokot, amelyről Hadházy Ákos a baloldali propagandasajtó segítségével azt próbálta meg elhitetni, hogy Tiborcz Istvánhoz köthető. Az OXO Properties azonban Oszkó Péter cége, aki a Bajnai-kormány pénzügyminisztere volt. Hadházy Ákos megint hazudott – írta meg az Origo.

Az Origo megírta, hogy az OXO Properties Holding közleményt adott ki azzal a cikkel kapcsolatban, amelyet Hadházy Ákos segítségével készített a Soros György által támogatott Átlátszó című blog, és amelyet átvett szinte a teljes baloldali propagandamédia, köztük a régi indexesek blogja.

A cikk egy nagy balatonhenyei birtok építéséről szól, és Hadházyék azt próbálták elhitetni, hogy ennek Tiborcz Istvánhoz van köze. A közleményből azonban kiderül, hogy a birtokot Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminiszterének cége építi.

A közlemény változtatás nélkül itt olvasható:

Cégünk számos Balaton felvidéki ingatlanfejlesztés beruházója, melyeknek alapvető célja a térség infrastruktúrájának, illetve ingatlanvagyonának minőségi fejlesztése. Magánbefektetőként beruházásaink közé tartozik a balatonhenyei ingatlanegyüttes.

Tevékenységünk során a térség számos fejlesztését hajtjuk végre, ideértve turisztikai, közösségi és magáncélú fejlesztéseket is. Az érintett balatonhenyei magánfejlesztésről számos téves információ jelent meg a közelmúltban a sajtóban, melyek szükségtelenül terhelik tevékenységünket és hátrányosan érinthetik működésünket is. Tekintettel az érdekeltségünkbe tartozó tőkealap beruházásának magánjellegére, tisztelettel kérünk mindenkit, hogy ezen tájékoztatásunk alapján a jövőben tartózkodjon a beruházás tulajdonosi körét illető további téves állításoktól és spekulációktól.

Köszönettel:

Nánási Zoltán
OXO Properties Holding Kft.

A lap közli, hogy az Opten cégadatbázis szerint az OXO Properties Holding Kft. tulajdonosa Oszkó Péter, cégjegyzésre pedig Nánási Zoltán jogosult.

Valaki igazán feltalálhatná már azt a vakcinát, melynek jótékony hatása az lenne, hogy a használat után a beoltott többet nem lenne képes hazudni.
Hadházy és a teljes baloldali propagandasajtó ezt már kiérdemelte tevékenységükkel...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére