Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak nem Niedermüller mellett dolgozik a Czeglédy-ügy vádlottja?

888.hu

2021.03.22. 17:30

De.

 

A Magyar Nemzet kiderítette: a Czeglédy-per tizenkettedrendű vádlottja, K. V. az erzsébetvárosi önkormányzat épületében dolgozik a Czeglédy Ügyvédi Iroda irodavezetőjeként. A hölgyet a lap birtokába jutott vádirat szerint különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és hamis magánokirat folytatólagosan elkövetett felhasználásával vádolják.

Több erzsébetvárosi önkormányzati dolgozó is felhívta a Magyar Nemzet figyelmét arra, hogy a VII. kerületi városházán dolgozik a Czeglédy-ügy tizenkettedrendű vádlottja, K. V., akit az ügyészség bűnsegédként elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével és szintén bűnsegédként, hamis magánokirat folytatólagosan elkövetett felhasználásának vétségével vádol.

A hölgy az Erzsébet körút 6. szám alatti városháza I. emeletének 116-os irodájában dolgozik,

ahol a Czeglédy Ügyvédi Iroda képviselete található, ugyanis K. V. Czeglédyék irodavezetője. Az itt található többi helyiség a polgármesteri kabinet munkatársaié – írja a Magyar Nemzet.

A lap hozzájutott egy példányhoz az önkormányzat belső telefonkönyvéből, amely bizonyítja: a 116-os szobában Czeglédy Csaba és F. T. ügyvéd mellett K. V. neve is szerepel. Mint ismert: Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester több tíz milliós megbízást adott Czeglédy ügyvédi irodájának. K. V.-t a hatóságok 2018. május 14-én vették őrizetbe a Czeglédy-üggyel összefüggésben. Czeglédy Csaba és húsz vádlott-társa ellen különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt folytat büntetőeljárást a Kecskeméti Törvényszék.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére