Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Czutor Zoltán kivégzéssel fenyegette meg a Fidesz-szavazókat

Horváth Tamás

2020.05.18. 12:04

A Belmondo zenekar frontembere György Zsombor Magyar Hang-főszerkesztő Facebook-bejegyzése alatt kezdett rá a jó öreg kommunista nótára.
Ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a fidesz szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat, vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük

– ezzel a félreérthetetlen, bár egy kicsit magyartalan két mondattal kommentálta György Zsombor Facebook-posztját Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere.

A Kötöttfogás című ellenzéki „vitaműsorban” is gyakran megforduló zenész fenyegetését a Jobbik-közeli Magyar Hang főszerkesztője nem távolította el, így annak üzenetével vélelmezhetően egyetért.

György Zsombor eredeti, személyeskedésbe torkolló Facebook-bejegyzése egyébként azért született meg, mert a Simicska-árva újságírónak nem tetszett, hogy a Hír TV Troll című műsorában az ő agymenésivel is foglalkoztak.

Az ominózus poszt alatt Czutor Zoltánon kívül olyan gigászok is megjelentek, mint Csintalan Sándor, Gulyás Balázs, Lukácsi Katalin, Stumpf András, Szalay Dániel, Dévényi István, Varga-Damm Andrea, Szalma Botond, vagy éppen Torkos Matild.

Aki elmondaná a véleményét a témában, György Zsombor nyilvános Facebook-posztja alatt minden további nélkül megteheti:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére