Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Digitális forintot vezet be Gattyán György

888.hu

2022.03.18. 08:15

A magyar kriptovalutához a hozzáférés még csak a Megoldás Mozgalom tagjai számára lehetséges, illetve az általuk meghívottaknak.

 

A milliárdos Gattyán György által megalapított Megoldás Mozgalom (MEMO) csütörtökön bejelentette, hogy egy új digitális fizetőeszközt vezetnek be Magyarországon.

 

A bitcoin sikerén felbuzdulva egy új digitális fizetőeszközt, az Elektronikus Forintot (EFT) vezeti be a MEMO appon keresztül, amely első körben közösségépítő erővel bír, de később a tervek szerint akár valódi fizetőeszköz is lehet”

 

– állítja a párt.

A MEMO közlése szerint minden platformon elérhető applikáció letöltőjének annyi a feladata, hogy 24 órán belül hívja meg legalább két barátját, ismerősét, akik csatlakoznak a Gattyán-féle E-forint közösséghez. Csatlakozni csak a megkapott meghívóval lehet.

Információink szerint a néhány hónapja alakult párt ezzel eszközzel akarja az adatbázisát felépíteni, amelynek a multi-level marketingben (MLM) ismert ösztönző rendszer az alapja,

 

vagyis a tagokat anyagilag teszik érdekelté abban, hogy újabb felhasználók töltsék le a párt alkalmazását.

Az új emberek csatlakozását 1000 EFT-vel, vagyis a Gattyán-féle 1000 digitális forinttal jutalmazzák, a digitális pénzt pedig meghatározott partnereknél lehet majd elkölteni.

A Megoldás Mozgalom közlése szerint a párt digitális forintját – csakúgy, mint a bitcoin kezdeti bányászati időszakában – jelenleg még csak gyűjteni lehet, de élesítése esetén a jövőben várható, hogy egyre több vállalkozás csatlakozik a rendszerhez és elfogadja az EFT-t digitális fizetőeszközként.

 

Korábban a VG megírta, hogy Gattyán Görgy, a Docler csoport tulajdonosa évekig kerülte a nyilvánosságot, tavaly november óta azonban rendszeresen megjelenik a nyilvánosság előtt. Ekkor jelentette be, hogy pártot alapít Megoldás Mozgalom néven. A párt 110 képviselőjelölttel indul a 2022-es országgyűlési választáson, a lista élén a milliárdossal. A vállalkozó kérésünkre elmondta: a MEMO képviselőjelöltjeinek anyagi áldozatokat is kellett hozniuk a kampány során, de az átláthatóságot hirdető párt ezen túl egyelőre nem beszélne szívesen a pénzügyekről.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére