Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Digitális forintot vezet be Gattyán György

888.hu

2022.03.18. 08:15

A magyar kriptovalutához a hozzáférés még csak a Megoldás Mozgalom tagjai számára lehetséges, illetve az általuk meghívottaknak.

 

A milliárdos Gattyán György által megalapított Megoldás Mozgalom (MEMO) csütörtökön bejelentette, hogy egy új digitális fizetőeszközt vezetnek be Magyarországon.

 

A bitcoin sikerén felbuzdulva egy új digitális fizetőeszközt, az Elektronikus Forintot (EFT) vezeti be a MEMO appon keresztül, amely első körben közösségépítő erővel bír, de később a tervek szerint akár valódi fizetőeszköz is lehet”

 

– állítja a párt.

A MEMO közlése szerint minden platformon elérhető applikáció letöltőjének annyi a feladata, hogy 24 órán belül hívja meg legalább két barátját, ismerősét, akik csatlakoznak a Gattyán-féle E-forint közösséghez. Csatlakozni csak a megkapott meghívóval lehet.

Információink szerint a néhány hónapja alakult párt ezzel eszközzel akarja az adatbázisát felépíteni, amelynek a multi-level marketingben (MLM) ismert ösztönző rendszer az alapja,

 

vagyis a tagokat anyagilag teszik érdekelté abban, hogy újabb felhasználók töltsék le a párt alkalmazását.

Az új emberek csatlakozását 1000 EFT-vel, vagyis a Gattyán-féle 1000 digitális forinttal jutalmazzák, a digitális pénzt pedig meghatározott partnereknél lehet majd elkölteni.

A Megoldás Mozgalom közlése szerint a párt digitális forintját – csakúgy, mint a bitcoin kezdeti bányászati időszakában – jelenleg még csak gyűjteni lehet, de élesítése esetén a jövőben várható, hogy egyre több vállalkozás csatlakozik a rendszerhez és elfogadja az EFT-t digitális fizetőeszközként.

 

Korábban a VG megírta, hogy Gattyán Görgy, a Docler csoport tulajdonosa évekig kerülte a nyilvánosságot, tavaly november óta azonban rendszeresen megjelenik a nyilvánosság előtt. Ekkor jelentette be, hogy pártot alapít Megoldás Mozgalom néven. A párt 110 képviselőjelölttel indul a 2022-es országgyűlési választáson, a lista élén a milliárdossal. A vállalkozó kérésünkre elmondta: a MEMO képviselőjelöltjeinek anyagi áldozatokat is kellett hozniuk a kampány során, de az átláthatóságot hirdető párt ezen túl egyelőre nem beszélne szívesen a pénzügyekről.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére