Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dobrev a Telexnek sem válaszolt Altus-ügyben, mondjuk nem is nagyon kérdezték

888.hu

2021.05.10. 16:05

Elérkezett a pillanat, hogy Dobrev Klára interjút adott a Telexnek. A magát rendszeresen „függetlenobjektívnak” kikiáltó portálnak sikerült a kérdéseivel gyerekkorom együgyű sztármagazinját felidéznie, épp csak azt nem kérdezték meg Gyurcsánynétól, hogy mi a kedvenc étele. Cserébe azonban sikerült ismét bebizonyítaniuk a baloldal iránti részrehajlásukat.

 

Már az interjú címe is beszédes:

Dobrev: Nincs Gyurcsány-kérdés, Orbán-kérdés van

Persze hogy csak Orbán-kérdés van, az országot kiárusító, szemkilövető férjéről, ugyan már, hadd ne kelljen beszélni.

Aztán jön hat pont, ahol összegzik Dobrev propagandaanyagát, amelyben olyan szerény kijelentések találhatók, mint hogy

ő lesz az ország első női miniszterelnöke, vagy hogy 2022-től Gyurcsány Ferenc országgyűlési képviselő lesz.
Az oltásellenesség, a keleti vakcinák elleni hergelés azonban még mindig napirenden van Gyurcsánynénál. Arra a kérdésre, hogy szerinte a keleti vakcinák mentenek-e életet, a következőt válaszolta:
Honnan tudnám, vagy honnan tudná bárki is, amikor az Európai Gyógyszerügynökség sem tudhatja, mert nem mutatták meg neki?
(...) Az egészségügyben is jobban jártunk volna, ha a kormány nem csinál mást, mint meghallgatja a magyar orvosi kamarát. Amikor a mostani kormány megbízható vizsgálati eredmények híján vásárol vakcinát, az olyan, mintha a magyarok életét feltenné a rulettre” – fogalmazott Dobrev.
Dobrev Klára tehát még mindig azt állítja, hogy a kormány emberéletekkel játszik, mert keleti vakcinákkal is oltat. Klára biztosan elfelejtette: nem is olyan rég jött a hír, hogy a WHO jóváhagyta a Sinopharm vészhelyzeti alkalmazását, vagy ha esetleg mégis tisztában volt vele, akkor feltennénk a kérdést, hogy Gyurcsányné szerint az Egészségügyi Világszervezet is emberéletekkel játszik? Vagy hogy az emberéletekkel való játszadozás azt jelenti, hogy az EU élmezőnyében foglalunk helyett az átoltottságot tekintve?
A baloldali politikust arról is megkérdezték, hogy a védekezés során mit csinált volna másképp vagy jobban, mint az általa kritizált kormány. Érdemi választ persze nem adott, de mindenképpen többet tesztelt volna. Mert tudjuk, a teszteléssel aztán meg lehet állítani egy világjárványt...
A Telex azután azt kérdezte tőle, hogy az ellenzék jól teljesített-e a járvány alatt. Ez lett a kedvenc részem az interjúból, a DK-s asszony válasza ugyanis mindent elárul a baloldal cselekvőképességéről.
Rengeteg online eseményt szerveztünk, és mindennap tartottunk sajtótájékoztatókat is, ahol részletes intézkedési tervet, programot tettünk le az asztalra.”
Jár a taps, tehát a DK rendes, ügyes kis pártként tette a dolgát, és MINDENNAP, hangsúlyozom, MINDENNAP tartott egy sajtótájékoztatót. Ennek hála úgy megijedt a koronavírus, hogy visszaestek az fertőzésszámok. Nem értem, ez miért nem volt világos eddig mindenkinek?!
Na, de a sok hablaty után jött a feketeleves. Gyurcsánynét az Altus-ügyről kérdezte (volna) a Telex (?), csak sajnos a merő véletlennek köszönhetően a politikus asszonynak már nem volt ideje válaszolni a feltett kérdésekre, aztán meg írásban sem tudott...
Az interjú korlátozott ideig tartott, és bár terveztük, nem maradt idő Altus-ügyben is kérdezni a DK miniszterelnök-jelöltjét, emiatt utólag, írásban küldtünk kérdést Dobrev Klárának. Arra voltunk kíváncsiak, hogy adott-e kölcsön Czeglédy Csabának 35 millió forintot uniós forrásból, valamint hogy érzékelt-e abból bármit, hogy Polt Péter elmondása szerint a BRFK 2018 óta nyomoz Altust érintő ügyben. Dobrev azt közölte a Telexszel, hogy ezekre a kérdésekre most nem szeretne válaszolni, de egy következő interjúban szívesen”

– írta a Telex.

Még jó, hogy a „függetlenobjektív” portál ennyire alaposan végzi a munkáját, csak kifog rajtuk az idő szűkössége... Aha.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére