Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezúttal Müller Cecíliáról hazudott az Index

888.hu

2020.11.22. 20:23

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményben rakott rendet a fejekben.

Úgy tűnik, hogy a baloldali propagandagépezet nem bírja abbahagyni az álhír gyártást.

Korábban a veszélyhelyzetről hazudtak, most a tisztifőorvost támadták hazugsággal.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint az Index szerkesztősége az érintettek megkérdezése előtt ferdített és csúsztatott.

Az internetes portál félinformációkat jelentett meg azt sugallva, hogy megkérdőjelezhető az Országos Tisztifőorvos szakmai hozzáértése.

Elkeserítő látni, hogy az országunkat is sújtó rendkívüli helyzetben egyesek azon fáradoznak, hogy hibát találjanak a járványügyi védekezésben, és indulatokat gerjesztve aláássák az emberek bizalmát

– írták.

A hivatkozott cikk eleve ferdít, mert praxisengedélye a háziorvosoknak van.

Amiről szó van a cikkben, az a működési nyilvántartás, amit 5 évente kell megújítania minden orvosnak, aki önállóan végez egészségügyi tevékenységet. Aki közfeladatot lát el (pl. a tisztifőorvosok, államigazgatási szerveknél dolgozó orvosok) nekik nem szükséges, hogy érvényes működési nyilvántartással rendelkezzenek, mert a közfeladat idejével a működési nyilvántartási ciklus meghosszabbodik.

A tisztifőorvosoknak nem szükséges érvényes működési nyilvántartással rendelkezniük

– zárták a közleményt.

Az Index egyébként a hazug cikket arra a DK-közeli Hírklikk nevű fake news portálra hivatkozva írta meg, amely nyáron álinterjút közölt Orbán Viktorral.

 

Képzelt riport egy baloldali fake news gyárból

Egyszerűen szánalmasak már ezek a balról jövő vergődések. Ma egy soha el nem készített interjút tett fel honlapjára a Hírklikk nevű baloldali hírhamisító oldal. A címlapon egy képet mutatnak a miniszterelnökről, és egy kamu köztévés interjú leiratát közlik a miniszterelnökkel. Egy olyan beszélgetését, ami csak a hírklikkes firkász agyában zajlott le.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére