Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fegyőr be888ri, de tovább hergel

M. Kovács Róbert

2021.03.17. 18:30

Hiába ajánlottam fogadást a Momentum elnökének, hogy ne sunyi, következményeket nem vállaló ellenzékiként pufogtasson médialeszámolást a levegőbe, a politikuspalánta a füle botját sem mozgatja. De a sz888kavarást képtelen abbahagyni, megint a jobboldali sajtó ellen hergel.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke megint bebizonyította sunyi gyávaságát. Miután a fél ország nekiesett, amiért

jobboldali újságírók hivatástól eltiltását, gyakorlatilag ellehetetlenítését lebegtette be

egy esetleges kormányváltás után,

fogadást ajánlottam a csapottvállú politikusnak.

De hiába kecsegtettem az erőszakos médiatisztogatásra készülő Fegyőrt azzal, hogy

ellenzéki győzelem esetén magamtól elhagyom végleg a közéletet, ha ő ugyanezt a kockázatot vállalva, kormánypárti siker esetén visszamegy jogásznak

és nem hülyíti tovább a fiatalokat.

Eddig semmilyen választ nem kaptam.

El is képzeltem, hogy összedugják a fejüket a momós gegcsapattal Donáthtól Hajnalon át Soproniig, hogy kitalálják, mégis hogy tudnának kicseszni egy magamfajta kekeckedő zsurnalisztával kockázatmentesen, de mivel vélhetően ők sem bíznak 2022-es sikerükben, maradtak a lapításnál.

Tényleg még egy frappáns lakájpropagandista vicc sem jutott eszetekbe, srácok?! Kérjetek tippet a főnöktől, akkor majd lesz itt minden a „kígyózástól” a „lószart mamáig”!

De nem, Fegyőr az eléje dobott kesztyű helyett megint kedvenc nünükéjét, Kovács András origós kolléga elismerését kapták elő, hogy tovább hergeljen.

Az valahogy soha nem fájt eddig még senkinek a lila Barbie-lakban, amikor a „független sajtódíjakat” kizárólag baloldali bértollnokoknak szórják...

Éljen a médiaszabadság! ;)

(Bandika, te meg böffents már vissza legalább valamit! Ha nem mersz állni a kihívás elé, megértem, ijesztő lehet elköszönni attól a talmi hatalomtól, amit uralni vélsz. De újabb posztodban párbeszédről papolsz. Tényleg nincs egy sameszod sem, aki egy válaszlevelet elküldhetne?!)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére