Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gátlástalanul támadta a vírus elleni védekezést a Gyurcsány-párt

888.hu

2020.05.29. 17:10

A rágalmazásokban a DK járt az élen, mutatjuk, hogy miket mondtak a Gyurcsány-párti politikusok.

Kezdjük a felsorolást rögtön a Demokratikus Koalició elnökével, Gyurcsány Ferenccel, aki a vészhelyzet alatt hozta a formáját, folyamatosan össze-vissza beszélt.

A bukott miniszterelnök március 12-én Facebookon előzött, és a következőt bírta mondani:

őszintén szólva azt gondolom, hogy a mai magyar ellenzék bármikor ennél sokkal jobban kezelné ezt a helyzetet.

Persze, a 2008-ban is remekül kezelte a válságot az akkori baloldali kormány...

Gyurcsány a miniszterelnököt is támadta. Egy, a DK közösségi oldalán megjelent bejegyzésben az ex-kormányfő azt írta: Orbán a bosszú embere. A kicsinyes bosszúé.

„Itt állunk a járvány közepén. Ezer milliárdok kellenének hatásai kezeléséhez. Neki meg mi ki eszébe? Elvenni a pártoktól pár százmillió forintot. Azoktól az ellenzéki pártoktól, amelyek egyébként is szegények, mint a templom ereje, melyek a kivéreztetés határán vannak. Gondolja, tiltakozni úgysem fognak. Már csak jó ízlésből se. Pusztuljanak! Itt áll előttünk egy kicsinyes gazember. Politikust játszik. Államférfiúi szerepben tetszeleg. Közben csak egy görcsrángatta útonálló. Nagyszerű dolgokat kellene most tenni, hogy együtt és egyben maradjunk. De neki most is csak a bosszú jár a fejében. De ezt is túléljük. Mi több, őt is.

Gyurcsány felessége, Dobrev Klára pedig azt írta ki a Facebookra: „Az Orbán-kormány csak kapkod és rombol, de nem old meg semmit. (...) Elég volt Orbán ámokfutásából, elég volt a látszatintézkedésekből és elég volt a pökhendi kioktató stílusból is! Szégyen.”

Varju László is hozta a DK-s tempót. Ő a következőket bírta mondani: „mutassák meg, hogy egy valódi veszélytől is képesek megvédeni az országot, nem csak olyan kitalált veszélyektől, mint például Brüsszel vagy Soros.”

A Demokratikus Koalíció honlapján Varju azt is kifejtette, hogy „a Fidesz úgy döntött, hogy a koronavírus elleni harc nem fontos, az ország és az emberek biztonsága nem fontos, és inkább minden egyes milliárd menjen kormányzati agymosásra.”

Varju László 2020. március 16-án a 2008-as válság történetét is megpróbálta meghamisítani. Mint ismeretes, a 2008-as világválság azért okozott drámai hatásokat Magyarországon, mert az azt megelőző években a Gyurcsány-kormány eladósította az országot, óriási volt a hiány.

Ehhez képest Varju azt mondta: „igaz, hogy akkor a fideszes képviselő társaim azzal foglalkoztak, hogy egyébként ezt a kormány nyakába varrják, de ezt most mi nem tesszük Önökkel (...) a történelem, a sors most visszafizet egyébként Önöknek azért, amit elkövettek azért, de a gazdasági erőfeszítéseiket támogatni akarjuk.”

Vadai Ágnes az ATV-ben támadta Orbán Viktort.

A következőket mondta: „Nem is tudom egy egyszemélyes száguldó ellenőrként rohangál végig az országon, ahelyett, hogy ülne és körmölne. Neki nem az a dolga, hogy bemenjen különböző kórházakba, zavarja ott a gyógyító tevékenységet.”, „egy védőfelszerelést elpazarolnak rá.”, „neki nem ez lenne a dolga.”

Emlékszünk még?

2006-ban, amikor Európa a madárinfluenzával küzdött, Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként azt ígérte, hogy Magyarország a világon elsőként legyártja az oltóanyagot. A pár hónappal később elkészült vakcina hatékonyságát azonban a kereskedelmi világszervezet, valamint a Magyar Tudományos Akadémia szakemberei is cáfolták.

A DK elnöke akkor szintén védőfelszerelésben még egy hattyúboncoláson is részt vett, melyre a sajtó munkatársait is meghívták.

Varga Zoltán a parlamentben a „foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés minőségi esetének” nevezte a koronavírus-járvány elleni védekezést, ami szerinte a BTK alapján „akár 10 évvel is honorálható.”

Innen üzenjük Vargának, hogy olyan, hogy minőségi eset nincs, csak minősített.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére