Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány: Az ellenzék kész a kormányzásra

888.hu

2022.02.11. 18:30

Az ellenzék kész a kormányzásra, Márki-Zay Péter pedig kész a miniszterelnökségre – mondta pénteki, online közvetített évértékelő rendezvényén a Demokratikus Koalíció elnöke.

 

Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: természetesnek gondolja, hogy 12 év kormányzás után az emberek jelentős részének elege van a kormányból.

A magyarországi házasságok átlagos hossza 14 év, hogyne lenne elege az ország jelentős részének egy olyan hatalomból 12 év után, amit egy percig sem akart”

– tette hozzá.

Úgy értékelt: az „orbáni hatalom” elfáradt és „egyébként meg egy feslett hatalom”. A kabinetet akkor tekinti fáradtnak, ha híján van új gondolatoknak és ideáknak. Azt a hatalmat tekinti feslettnek, amelyik nem képes saját szabályai és elvei szerint élni, részt venni közéletben.

Ha sommásan fogalmaznék, azt kell mondanom, pocsék év volt a tavalyi”

– mondta Gyurcsány Ferenc az évértékelőjében, amit online tartott. Miközben a valóságban soha nem látott gazdasági növekedés volt az országban – vagyis Gyurcsány a saját és a baloldal érzetét közvetítette, nekik valóban pocsék és bukás volt.

A DK elnöke megint elsorolta a szokásos baloldali jelszavakat, amelyek közül a legfigyelemreméltóbb az volt, hogy világossá tette: ők nem folytatnának szuverén nemzeti politikát, hanem igazodnának Brüsszelhez.

Gyurcsány szerint ugyanis ez a kérdés:

Mi a viszonyítási pont: Moszkva, Ankara, Berlin vagy Párizs?”

Az valahogy nem jutott eszébe, hogy Budapest – vagyis Magyarország.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére