Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány Ferenc ismét füllentett egy orbitálisat

888.hu

2022.02.27. 11:30

Tőle azért nem szokatlan a trükkök százainak bevetése, de amit a minap előadott az ATV stúdiójában, ahhoz igazán szükség lehetett jókora pókerarcra. Meg egy egészen elképesztő teflon bevonatú arcra.

 

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője érte utol ismét a sánta kutyát. Közösségi oldalán emlékeztetett mindenkit arra, hogy Gyurcsány Ferenc 2009-ben együtt vacsorázott feleségével, Gyurcsányné Dobrev Klárával valamint Vlagyimir Putyinnal.

 

Az ATV stúdiójában azonban másvalamiről beszélt. Azt mondta:

»2008-ban bemegy Putyin Grúziába, és onnantól kezdődik egy támadó, más országok szuverenitását el nem ismerő politika«, ami miatt neki »más lett a viszonya ehhez«, hiszen Putyin egy autoriter rendszer irányába indult, és ezt ő nagyon-nagyon elutasította.”

 

Kocsis Máté azzal folytatta, hogy a baloldal vezére azt is mondta, hogy: „ha veszünk gázt vagy vakcinát az oroszoktól, az egy dolog”, de hogy Putyinnal összejárjunk családilag barátkozni az elfogadhatatlan.

Magyarán: Gyurcsány Ferencnek 2009 novemberében (másfél évvel a sérelmezett grúziai agresszió után) még egy családi-baráti vacsi azért bőven belefért. És már nem miniszterelnökként, csak úgy, szokatlanul barátilag, feleségekkel, magánba’. Ismertette, hogy az akkori híradások szerint ráadásul sikerült Moszkvában épp egy ukrán étterembe menniük.

 

Gyurcsány egy felfoghatatlanul kétszínű alak. Egészen elképesztő teflon bevonatú arccal.”

– zárta gondolatait közösségi oldalán a frakcióvezető.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére