Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány szerint a Fidesz szavazói szégyelljék magukat

888.hu

2023.02.05. 16:50

Feri morci, mert nem rá szavaztak.

 

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédében a kormánnyal szembeni teljes ellenállásra szólította fel híveit, de ezt ajánlotta a többi baloldali pártnak is.

„Amikor azt mondom, hogy teljes szembeállás, akkor azt mondom, hogy minden lehetséges törvényes eszközzel fel kell lépnünk annak érdekében, hogy gyengítsük ezt a kormány. Ez a kormány a haza ellenfele, törvénytelen, erkölcstelen, becstelen, ez a kormány bűnözőkormány.”

– mondta a DK megerősített elnöke. Sőt, ennél is tovább ment amikor úgy fogalmazott, hogy személy szerint rá kell mutatni azokra az emberekre, akik a rendszernek építő gazdái, mert nem lehet elbújni a felelősség elől.

„Ki kell mondani a nevüket, és hogy szégyent hoztok a hazára. Nekünk azt kell mondani, hogy ezt a rendszert szolgálni, a Fideszt aktívan támogatni az több mint bűn, az szégyen. Szégyelljétek magatokat!” – jelentette ki Gyurcsány Ferenc.

Beszélt arról is, hogy míg a DK szerint Magyarország helye Európában van, a kormány szerint annak a szélén. „Európa mindörökké” – hangoztatta.
„Ha törékeny a gondolat, a lélek, az élet, akkor sok mindenre rá lehet venni az embert. Úgy látom, hogy törékennyé tették a magyart. Sok mindenre rávették az elmúlt években. Sok fájdalmas történet van, a legfájdalmasabb szerintem az, hogy Bucsa után mindig nem értjük, hogy nem lehet támogatást nyújtani ahhoz a szemérmetlen, hazug, gyilkos magatartáshoz, amit a magyar kormány tanúsít. Bucsa óta az orosz elnök háborús bűnös. Ettől a helytől nincs helye mérlegelésnek.”
– fogalmazott a DK elnöke. Szerinte Magyarország nem szuverén, nekünk pedig szembe kell mennünk azzal a vezetővel, aki ilyenné tette az országot – utalt Orbán Viktorra.

A DK elnöke végül arról is beszélt: helyes döntés volt az árnyékkormány felállítása, és az is, hogy azt Dobrev Klára vezeti. „Az árnyékkormány a holnap Magyarországának a reménye, mert mindenkinek jár tisztességes bér, nyugdíj és rá vigyázó orvos, nővér.” – fogalmazott.

Gyurcsány bejelentette: a DK felkérte az árnyékkormányt, hogy őszre dolgozza ki és mutassa be a holnap Magyarországának programját. Erre azért van szükség Gyurcsány szerint, hogy elmondják az embereknek, „a DK-val tiéd lesz a haza, érted lesz a haza”írja a Magyar Nemzet.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére