Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hadházy saját magát is felnyomta Bíró feljelentésével

888.hu

2020.10.19. 16:20

A független országgyűlési képviselő ismeretlen tettes ellen, költségvetési csalás miatt tett feljelentést – tudhattuk meg ma reggel az ATV Start című műsorából.

Nem csitul a szerencsi választási vereség utáni hangzavar.

Mint ismeretes, a választást követően Hadházy Ákos úgy érezte, hogy az ellenzéki vereség kihirdetése a legmegfelelőbb idő és alkalom arra, hogy még belerúgjon egy nagyot a vesztesbe. Ugyanis közösségi oldalára kiírta, hogy ő valójában mindvégig tudott Bíró László korrupcióval kapcsolatos ügyleteiről, csak éppen nem állt szándékában feljelentést tenni...

Az ATV Start című műsorában a képviselő azt állította, hogy Bíró László ügyében az ellenzéki pártokat korábban már tájékoztatta. Azonban ezt Vadai Ágnes is cáfolta, így nyilvánvaló: valaki nem mond igazat.

Hadházy az ellenzéki pártok reakciót látva úgy fogalmazott:

más reakciókat várt, mint amiket kapott, de reméli, hogy ezeket ki lehet igazítani.

Szerinte ugyanolyan kríziskommunikációt kapott az ellenzéki politikusoktól, mint amilyet a fideszesektől szokott.

Alapvetően fontos, hogy azt lássák az emberek, hogy teljesen máshogy fogunk hozzáállni azokhoz az esetekhez, amikor a mi oldalunkon vannak megkérdőjelezhető esetek”

– fogalmazott a műsorban.

Bíró László pár nappal ezelőtt írta ki a közösségi oldalára, hogy a független képviselőt feljelenti rágalmazásért. Hadházy a műsorban arra kérte Bírót, hogy

ne rágalmazásért, hanem becsületsértés miatt jelentse fel.

Ugyanis ő ismeretlen tettes ellen, költségvetési csalás miatt tesz feljelentést.

A műsorvezetőtől is megkapta azt a kérdést, amit sokunk feltenne neki, hogy

miért nem tett már hamarabb feljelentést.

Az a Hadházy, aki mindenhol és mindenben korrupciót lát, majd ezeket a látomásokat megosztja a nagyvilággal.

A kérdésre így válaszolt:

Előtte egy felelős ellenzéki politikus nem verheti ezt nagydobra, ugyanis ez a választás elsősorban az ellenzék és a kormány versengése. Ugyan ezek egyéni körzetek, de a valóságban ez a kormány és az ellenzék versenye.”

 

Talán a független képviselő nem is tudja, mekkora hibát vétett azzal, hogy nem tett már a legelején feljelentést. Ha esetleg a képviselő úr nem lenne jártas a büntetőjog világában, íme az idevágó paragrafus:

300. § (1): Az a hivatalos személy, aki e minőségében hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy még le nem leplezett vesztegetést, vesztegetés elfogadását, hivatali vesztegetést, hivatali vesztegetés elfogadását, vesztegetést bírósági vagy hatósági eljárásban, vesztegetés elfogadását bírósági vagy hatósági eljárásban, befolyás vásárlását vagy befolyással üzérkedést követtek el, és erről a hatóságnak, mihelyt teheti, nem tesz feljelentést, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére