Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollik: A baloldal ismét adóemelésekkel kezelné a válságot!

888 - MTI

2020.12.03. 14:00

A mostani válságot nem a magyar emberek okozták, ezért nem engedhető meg, hogy annak árát a baloldali önkormányzatok velük fizettessék meg – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A politikus az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában arról, hogy a baloldali önkormányzatok hogyan kezelik a koronavírus okozta válsághelyzetet, elmondta: Jászberényben „az éj leple alatt” megemelték az iparűzési adót, az építményadót és a telekadót. Ferencvárosban Baranyi Krisztina polgármester hatszorosára növelte a parkolási díjakat, Miskolcon megemelték a tömegközlekedés árát és a temetkezési díjakat – sorolta, megjegyezve:

ez csupán néhány példa a sok közül.

Hollik István értékelése szerint a baloldali önkormányzatok pontosan ott folytatják, ahol 2010-ben a Gyurcsány–Bajnai-kormány abbahagyta: a válságot ismét adóemelésekkel kezelik, amibe 2010-ben majdnem belerokkant az ország.

A baloldali válságkezelés tehát megbukott – fogalmazott a kommunikációs igazgató, hozzátéve:

a Fidesz–KDNP-kormány döntése értelmében 2021. január 1-jétől tilos lesz az önkormányzatoknak a helyi adók emelése, új adók kivetése vagy már meglévő adókedvezmények megszüntetése.

Hollik István hangsúlyozta: ezt a válságot nem a magyar emberek okozták, ezért nem engedhetik meg, hogy az árát a baloldali önkormányzatok velük fizettessék meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére