Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollik: a baloldal semmit sem változott

888.hu - MTI

2020.09.17. 17:30

Bár a kormány energiáinak nagy részét most a koronavírus-járvány elleni védekezés köti le, mégsem lehet szó nélkül hagyni, hogy éppen 14 éve, szeptember 17-én került nyilvánosságra az őszödi beszéd, amelyben „Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök zárt körben elismerte, hogy hazugsággal nyertek választást” – hangoztatta a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videójában.

Hollik István azt mondta, hogy a baloldal az eltelt időben semmit sem változott: ugyanaz, mint régen.

Ma is mindenre képes a hatalom megszerzéséért, és ma is Gyurcsány Ferenc vezeti, ahogyan korábban. Ezért nem szabad megengedni, hogy újra hatalomra jussanak

– jelentette ki.

Szavai szerint az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésekor a felháborodás óriási volt, mindenki azonnal utcára vonult, a miniszterelnök lemondását követelve.

Gyurcsány Ferenc a demonstrációkra „rendőrattakkal válaszolt„, a hatalom megtartásáért „a rendőrséget szembefordította az állampolgárokkal” – tette hozzá.

A békés tüntetőket vízágyú és lovasroham fenyegette, sőt Gyurcsány még a tüntetők közé is lövetett. Budapest utcáin vér folyt. Tetteivel még büszkélkedett is, saját maga vallotta meg, hogy személyesen irányította a rendőrséget. Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésével egyértelművé vált, hogy Gyurcsány mindenre képes a hatalomért. Ha kell, hazudik, ha kell, szemeket lövet ki

– fogalmazott Hollik István.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére