Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Homonnay bitang ember

Horváth K. József

2020.11.28. 14:51

Homonnay Gergely, Gyurcsány gátlástalan, s talán egyik legvisszataszítóbb megmondóembere értelmi fogyatékosnak minősítette a Fidesz szavazókat.

Facebook bejegyzése szerint ugyanis az az intézkedés, hogy az értelmi fogyatékosok mentesülnek a maszk használata alól „Jó hír a Fidesz-KDNP szavazóknak”.

Gyurcsány természetesen nem kommentálta a történteket, szerinte ezek szerint természetes, hogy holdudvarába tartozó aktivistái magyar állampolgárok millióit gyalázzák.

Tőle nem is vártunk mást. Kövér László éppen egy mai interjújában mondta róla: „Gyurcsányt a valaha volt legnagyobb magyarországi gonosztevők, a legkártékonyabb emberek között tarthatjuk számon.”

Az ügy előzménye, hogy az autisták mellett az értelmi fogyatékossággal élők is mentesülnek a kötelező maszkviselés alól. A kormányrendelet módosítás szerint az értelmi fogyatékossággal élők, akik számára komoly nehézségeket okoz a maszk viselete, a büntetés kilátásba helyezése nélkül felmentést kapnak a maszkhasználat alól.

Az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ) Facebook posztjában összes támogatójuk és segítőjük mellett külön köszönetet mondott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek, „aki személyes közbenjárásával segített abban, hogy méltányos döntés szülessen”.

Talán ha Homonnay tagja lenne az érdekvédelmi szervezetnek, akkor neki is sikerülne egy sajnos sokaknak komoly problémát okozó helyzet méltó kezelése.

Pedig ezen bejegyzéseivel is mintha azon igyekezne, hogy őt is nyilvántartásba vegyék.

Fotó: Facebook

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére