Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen évet zár Karácsony

888.hu

2021.12.31. 16:00

A 2021-es esztendőben volt minden: dugók, rakparti pihenő, Városháza-botrány és leégés a Gyurcsány-show-ban.

 

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, hivatásos Facebook-harcos számára is aktív év volt a 2021-es esztendő, de nézzük meg, mire jutott a balos politikus.

Miután Karácsony átvette a főpolgármesteri hivatalt, el is kezdhette volna a Lánchíd felújítását, de ő nem így tett, inkább kiírt egy újabb közbeszerzést, és várt. Majd amikor rájött, hogy valamit mutatni kellene a választóknak, gyorsan elkezdte a rekonsrukciót, és egyből le is betonoztatta a virágokkal teli Clark Ádám teret, biztos, ami biztos.

De ha már lúd, legyen kövér, gondolhatta Karácsony, hiszen amikor végre elindította az első felújítást, akkor egyszerre többet is útnak eresztett, például a rakparti pihenő parkosítását.

Ezek mellett elindult a Blaha felújítása is, és elkezdődött Budapest állóháborúja.

Autós dugók mindenhol, és ekkor még csak nyár közepe volt, amikor alapvetőn üres a város, de szeptemberben, a fővárosi élet beindulásával már eléggé kikészültek a fővárosiak.

Szeptemberben az ellenzék is aktivizálta magát, és elindította az előválasztást, azaz a Gyurcsány-show-t. Mindenki Karácsonyt várta befutónak, még Bajnai Gordon is beállt neki kampányolni, de valahol elfogyott a főpolgármester lelkesedése, és úgy döntött, hogy – miután elárulta szövetségesét – visszalép Márki-Zay Péter javára.

Ezzel kidobva körülbelül 500 millió forintot az ablakon, hiszen ennyit tapsolt el a Gyurcsány-show alatt a kampányára.

Ezek után már csak egyvalaki várta Karácsonyt: Anonymus. Nem hiszem, hogy a Városháza-ügyről külön be kellene számolni, hiszen az már mindenki előtt ismert. Ebben a botrányban is mindent tagad Karácsony, míg szépen lassan Anonymus bebizonyítja, hogy a balos vezető újfent baromságokat állít.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére