Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen évet zár Karácsony

888.hu

2021.12.31. 16:00

A 2021-es esztendőben volt minden: dugók, rakparti pihenő, Városháza-botrány és leégés a Gyurcsány-show-ban.

 

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, hivatásos Facebook-harcos számára is aktív év volt a 2021-es esztendő, de nézzük meg, mire jutott a balos politikus.

Miután Karácsony átvette a főpolgármesteri hivatalt, el is kezdhette volna a Lánchíd felújítását, de ő nem így tett, inkább kiírt egy újabb közbeszerzést, és várt. Majd amikor rájött, hogy valamit mutatni kellene a választóknak, gyorsan elkezdte a rekonsrukciót, és egyből le is betonoztatta a virágokkal teli Clark Ádám teret, biztos, ami biztos.

De ha már lúd, legyen kövér, gondolhatta Karácsony, hiszen amikor végre elindította az első felújítást, akkor egyszerre többet is útnak eresztett, például a rakparti pihenő parkosítását.

Ezek mellett elindult a Blaha felújítása is, és elkezdődött Budapest állóháborúja.

Autós dugók mindenhol, és ekkor még csak nyár közepe volt, amikor alapvetőn üres a város, de szeptemberben, a fővárosi élet beindulásával már eléggé kikészültek a fővárosiak.

Szeptemberben az ellenzék is aktivizálta magát, és elindította az előválasztást, azaz a Gyurcsány-show-t. Mindenki Karácsonyt várta befutónak, még Bajnai Gordon is beállt neki kampányolni, de valahol elfogyott a főpolgármester lelkesedése, és úgy döntött, hogy – miután elárulta szövetségesét – visszalép Márki-Zay Péter javára.

Ezzel kidobva körülbelül 500 millió forintot az ablakon, hiszen ennyit tapsolt el a Gyurcsány-show alatt a kampányára.

Ezek után már csak egyvalaki várta Karácsonyt: Anonymus. Nem hiszem, hogy a Városháza-ügyről külön be kellene számolni, hiszen az már mindenki előtt ismert. Ebben a botrányban is mindent tagad Karácsony, míg szépen lassan Anonymus bebizonyítja, hogy a balos vezető újfent baromságokat állít.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére