Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab szivárványpártja és a 180 fokos Gyurcsányista fordulat

888.hu

2021.01.09. 15:46

Tartóztassák le Gyurcsányt – kezdeményezte a Jobbik, aztán kettőt pislogunk, azt látjuk, hogy egymás mellett pózolnak, együtt akarják megváltani a világot a szeretet nevében, majd elhangzik, hogy egyetlen bűn sem maradhat büntetlenül. Akkor most mit is akarnak?

 

Jakab Péter pálfordulását nehéz követni, erről már írtunk ITT, de a Jobbik hitelességét illetően is gyakran felmerülnek kérdések.

Kocsis Máté közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a Jobbik teljes arculatváltására mégpedig úgy, hogy a párt korábbi Gyurcsány-ellenes akcióját a mindössze néhány napja nyilvánosságra hozott összefogásról közétett képpel hasonlította össze.

Ép ésszel felfoghatatlan, hogy a kettő hogyan férhet össze.

A Fidesz frakcióvezetője az Index korábbi cikkéből közölt részleteket:

„A Jobbik kezdeményezi Gyurcsány Ferenc volt kormányfő őrizetbe vételét és előzetes letartóztatásba helyezését a hatóságoknál.
(...)
A jobbikos országgyűlési képviselő szerint elképesztő, hogy Gyurcsány Ferenc – aki ellen a sukorói telekcsere ügyében milliárdos kárt okozó hivatali visszaélés miatt nyomoznak – a mentelmi jogának felfüggesztése ellenére még mindig szabadlábon van, s így lehetősége van bizonyítékok megsemmisítésére és tanúk befolyásolására is.
(...)
A Jobbik szerint véget kell vetni a “maszatolásnak” és valódi elszámolásra van szükség (...)”

Az egészben az a legjobb, hogy az összefogás ünnepélyes kihirdetésekor Fekete-Győr András szájából az is elhangzott, hogy

egyetlen bűn sem maradhat büntetlenül!

Azt pedig taglalni sem érdemes, hogy miféle jobboldali párt lehet az, amelyik Gyurcsányék mellett képviselteti magát mosolyogva.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére