Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kétmilliárdot érő villában él, százmilliós autóval jár a fővárosi közműcégek csúcsvezetője

888.hu

2021.12.22. 10:10

Több mint kétezer négyzetméteres, minimum kétmilliárd forintot érő, úszómedencés svábhegyi villában él, és egy százmilliós luxusautóval, Bentley-vel jár a fővárosi közműcégek csúcsvezetője. A Metropol szerdai számában újabb bizonyítékok jelentek meg Karácsony Gergely kedvenc cégvezére, a Gyurcsány-fiókának nevezett Mártha Imre meghökkentő vagyonáról.

 

Luxusutak a világ legdrágább helyeire, napi 1,6 milliós szállodaszámlák, 15 milliós karórák, jachtutak csaknem meztelen hölgyek kíséretében. Nagy visszhangot keltett a Metropol cikke a fővárosi köztisztaság, a Főtáv, a kertészet és a temetkezés csúcsvezetőjének luxuséletmódjáról. Még a baloldali orgánumok is találgatják, vajon mennyi lehet Mártha Imre jövedelme.

Időközben újabb leleplező bizonyítékok jutottak a Metropol birtokába. Egymást érik a lap e-mail-címén a magukat becsapottnak és megalázottnak érző dolgozók levelei. Küldtek például fotókat arról, hogy Mártha Imre még nyáron, munkaidőben (!) úszómedencés posztokkal provokálta a munkatársait. A fővárosi cégvezér a levelek állítása szerint jellemzően alig egy-két órát tölt a munkahelyén, aztán eltűnik, elutazik, akár hetekre.

A levelek írói állítják, hogy ezek a felvételek olyan napokon készültek napközben, amikor Mártha Imre elviekben dolgozott és nem volt szabadságon. Azt azonban fontosnak tartotta, hogy egy-egy provokatív posztot kitegyen, megmutatva, hogyan is tölti a home office-ban „swimming pool” mellett a „munkaidejét”.

Forrás: Metropol

Az egyik levélíró szó szerint ezt írta:

A tisztelt vezérigazgató ÚR – mert így kell szólítanunk – a többi vezetővel együtt csak néhanapján jár be, akkor is legfeljebb 1-1 órára. Aztán hazamegy úszkálni a fűtött medencébe.

Ami azonban még beszédesebb, hogy Mártha Imre hol készítette ezeket a felvételeket. A Metropolhoz eljuttatott dokumentumok szerint a fővárosi közműcégek első számú vezetője

a Svábhegy egyik legdrágább utcájában, a György Aladár utcában él egy 2240 négyzetméteres vadonatúj villában.

Ami a mai budapesti, XII. kerületi ingatlanárakat figyelembe véve minimum kétmilliárd forintot ér. Az már csak „taktikai húzás” lehet, hogy a villát a Mártha Imre legközelebbi hozzátartozói tulajdonában álló cég nevére íratták.

Forrás: Metropol

Később érkezett néhány újabb meglepő fotó a Metropol szerkesztőségébe. Állítólag ezeket is feldühödött budapesti közmű­alkalmazottak készítették, akik megalázva érzik magukat az általuk Gyurcsány-fiókának nevezett cégvezér provokáló gazdagságától.

A képek azt bizonyítják, hogy Mártha Imre, miközben napközben a szolgálati Skodát használja, amint hazamegy, nyomban átül egy százmilliót érő Bentley-be, a világ egyik legdrágább autójába.

Mártha Imre munkatársainak először egy olyan dicsekvő poszt lett gyanús, amit a svábhegyi villa teraszáról tett ki a fővárosi közműcégek első számú vezetője. Ezen felfedeztek egy Bentley feliratú különleges bögrét, amihez csak a luxusautó márkakereskedésében lehet hozzájutni. Ezután döntöttek úgy, hogy alaposabban is körülnéznek. Sikerült is lefényképezniük az általuk csak Gyurcsány-fiókának, esetleg gunyo­rosan „Mártha úrnak” mondott cégvezetőt a százmilliós luxus­autóban.

A dolgozók számára továbbra is csak egy kérdés marad. Hogyan tudnak a Mártha Imre irányítása alatt álló fővárosi közműcégek ekkora jövedelmet biztosítani a cégvezérnek,miből telik 2 milliárdos villára, százmilliós autóra, 15 milliós órára és napi másfél milliós szállodaszámlára, miközben sorozatosak az elbocsátások a közterület-fenntartónál, a Főtávnál, a Főkertnél és a temetkezési vállalatnál?

Forrás: Metropol

Miből telik minderre, miközben szeméttárolókat és jegyautomatákat szerelnek le Budapesten takarékossági okok miatt? − tette fel a kérdést a Metropol cikke.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére