Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kirúgta a színházigazgatót a zsidózó Baranyi Krisztina, amiért tanári állást vállalt az SZFE-n

888 - Origo

2021.01.29. 11:10

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár a színházigazgató kirúgására a közösségi-oldalán úgy reagált, hogy „toleránsék nem csak a levegőbe beszélnek, meg is kezdik a tisztogatást”.

Ferencváros baloldali polgármestere kirúgta a kerületben működő Pinceszínház vezetőjét, Soós Pétert, mert kiderült, hogy Soós heti négy órában tanári állást vállalt a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.

Az Origo írta meg, hogy Ferencváros baloldali polgármestere azonnali hatállyal felbontotta Soós Péter, a ferencvárosi Pinceszínház igazgatójának szerződését, amiért elvállalta, hogy – heti négy órában – tanítani fog a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.

Soós Péter a Mandinernek azt mondta, miután a sajtóban megjelent egy részleges lista, amelyen az ő neve is szerepelt, felhívta a ferencvárosi kultúráért felelős alpolgármester, a magát Dada Suzinak nevező Döme Zsuzsa, és számon kérte.

Elmondtam neki, hogy tanítani fogok, de ne aggódjon, nem vállalok semmiféle politikai megbízatást, kizárólag szakmai feladatokat fogok ellátni. Mesterséget tanítok majd egy osztályban.”

Ezután behívták egy beszélgetésre, ahol a polgármester, az alpolgármester és a jegyző volt ott. Arra hivatkozva, hogy nem szólt a heti négyórás szerződésről, Baranyi „jogi következményekkel” fenyegette meg.

Ezután egy kérvényt kellett írnia, hogy engedélyezzék neki, hogy tanítson, majd miután ezt megtette, behívták és kirúgták.

Felmondólevelében az áll: magatartása a munkáltatónál bizalomvesztést eredményezett.

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár a színházigazgató kirúgására a közösségi oldalán így reagált:

Szemkilövető Feri pár hete nyíltan azzal fenyegette meg Vidnyánszky Attilát és »társait«, hogy földönfutók lesznek. Toleránsék nem csak a levegőbe beszélnek, meg is kezdik a tisztogatást, a cikkből kiderül, hogy működik ez a gyakorlatban”

– írta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére