Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay azt sejteti, hogy csak egy fideszes piszkíthat bele a medencébe

888.hu

2020.08.07. 15:00

Hódmezővásárhely polgármestere nem tudja eldönteni, hogy politikai szándék vagy elmebetegség áll-e az ügy mögött.

Az elmúlt időszakban többször is le kellett engedni a hódmezővásárhelyi strand meleg vizes medencéjének vizét, ugyanis valaki belepiszkított.

Márki-Zay Péter, a város polgármestere Facebook-videójában beszélt az incidensről és komoly összeesküvés-elméletet is gyártott az ügy köré,

ugyanis sikerült ráfognia a fideszesekre.

A politikus emlékeztetett, hogy már korábban is hasonló problémák merültek fel. Persze egyértelműen nem mondta ki, hogy mit gondol, de burkoltan, másokra hivatkozva azt mondta, hogy „sokan” a városvezetés és a Fidesz közti feszültségre vezették vissza a két évvel ezelőtti incidenst, ahogy „most is nagyon sokan” aljas politikai támadást sejtenek az ügy mögött.

A baloldali polgármester egyébként azt mondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy előkerítsék az „ismeretlen gonosztevőt”.

A Délmagyar emlékeztetett arra, hogy már több éve vannak ilyen gondok a csongrádi fürdőkben, nemcsak Hódmezővásárhelyen, hanem Szentesen is. Mint írták, a víz leeresztése, a fertőtlenítés és a medence újratöltése alkalmanként 200 ezer forintba kerül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére