Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay azt sejtette, hogy fideszes a medencébe piszkító „gonosztevő”

888.hu

2022.02.09. 11:25

Minden bizonnyal politikai hadjáratot folytatott a medencés rém.

 

Márki-Zay Pétertől már megszokhattuk az elképesztő eszmefuttatásokat.

A minap egy eddig még nem hallott kijelentésre került elő a baloldal miniszterelnök-jelöltjétől. A baloldali jelölt tavaly decemberben, marcali fórumán megdöbbentő kijelentéseket tett.

Gyurcsány Ferenc jelöltje sztoriként mesélt egy aktivistáról:

„Olvastam kommentben, hogy Miskolc és Budapest között ingázik, elhatározta, hogy minden alkalommal kinyomtat 2-300 Nyomtass te is! kiadványt, és beszór egy-egy falut, és ott beszél az emberekkel, hogy reggel tíz órakor egy faluban – azt mondja, hogy – kevés józan emberrel találkozott, de azok közül, aki nem agymosott volt, és lehetett vele egyáltalán beszélni, azok közül kettőt-hármat átállított.”

Márki-Zay itt tehát nem mást állít, minthogy a vidéki emberek nagy része már a délelőtti órákban részegek, akik ráadásul még agymosottak is, tehát – szerinte – vélhetően ezért nem lehet a vidékieket átállítani a baloldalra, illetve csak kivételes esetben működik ez, de még akkor is csak két-három főnél.

A 888.hu most egy újabb gyöngyszemet talált.

Történt ugyanis, hogy korábban a hódmezővásárhelyi strand egyik medencéjét folyamatosan le kellett engedni, ugyanis valaki/valakik belepiszkítottak.

Az egyik szokásos vasárnapi élő bejelentkezésében Márki-Zay nem bírta ki, hogy a fekáliát ne említse meg. A gondolatok, amiket megfogalmaz, igazán elképesztőek.

Idézzük:

A héten már háromszor le kellett engedni a krema medencét – érdekes módon más medencéket nem – azért, mert valaki belepiszkított. Ha emlékeznek erre, sajnos fekália volt már két évvel ezelőtt is, visszatérő probléma volt akkor is. Akkor nyilván a mostani városvezetés és a fideszes közélet közötti feszültségre vezették sokan vissza. Tehát egy olyan aljas politikai támadást sejtettek emögött – most is nagyon sokan, megjegyzem – ami minden áron csak a hátráltatásra és akadályoztatásra törekszik, a költségeket akarja növelni, minél rosszabb, annál jobb alapon.”

 

A döbbenetes eszmefuttatás 01:04:30-tól látható:

Elmondása szerint akkoriban ötször-hatszor le kellett engedni a meleg vizes medencét az ismeretlen „gonosztevőnek” köszönhetően.

Nem tudom, hogy politikai szándék vagy egyszerű elmebetegség az oka”

– mondta Márki-Zay.

A hódmezővásárhelyi polgármester tehát azt sejtette, hogy az uszodai szennyezést is egy fideszes, vagy a Fideszhez közeli illető követi el.

Márki-Zay Péter folyamatosan sértegeti a vidéken élőket.

Egyik botrányos kijelentése december 6-án hangzott el a közösségi oldalán közzétett videóban, ahol arról értekezett, hogy a vidéki emberek „egyszerűek”, „tudatlanok”, akiket neki fel kell világosítania.

Egy másik videójában arról beszélt, hogy a falvakban nagyon sok ostoba ember van.

Egy videójában pedig ezt mondta:

Hogyha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére