Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meghozott egy jó döntést Karácsony, rögtön kapja a kritikát a baloldali megmondóemberektől

888 - Magyar Nemzet

2021.02.05. 10:17

A keresztényellenes környezetügyi szakértő elbocsátása nagy visszhangot váltott ki a baloldalon – írta meg a Magyar Nemzet.

 

Sokkal nagyobb baj van, mint valaha gondoltam volna”

– írta közösségi oldalán Lattmann Tamás. A 2018-as választás előtt a baloldal miniszterelnök-jelöltjének felajánlkozó jogász Békés Gáspár menesztésének hírére reagált ezzel. Posztjában kitért arra is, hogy az „ún. ellenzék” semmilyen módon nem állt ki Békés mellett.

A Magyar Nemzet megjegyzi, hogy ezzel kapcsolatban önmagát is párhuzamba állította Békés Gáspárral; Lattmann Tamást ugyanis a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről menesztették, miután nagy nyilvánosság előtt azt sugalmazta, hogy a jobboldali intézményekben dolgozó fiatal női alkalmazottak szexmunkát is végezhetnek a munkahelyükön. – Vajon milyen funkcióik vannak még? – kérdezte akkor Pikó András a Facebook-oldalán, ahol a baloldali polgármester egy Párkányi Eszter-interjút osztott meg. A 2018-ban három kamuszerű párt jelöltjeként végül miniszterelnök-jelöltté avanzsált Lattmann azóta egy tízezres Facebook-oldalt működtet, ahol aktívan támogatja az ellenzéki törekvések egy részét,

Karácsony Gergely döntéséről viszont azt is írta: nem volt gerinces húzás.


Elég szelektív az érzékenységetek, kedves köztársaságpártiak”

– írta az eset kapcsán Ceglédi Zoltán.

A baloldali politikai elemző az elmúlt évben 800 ezer forintos havi fizetésért adott tanácsokat Donáth Annának, a Momentum EP-képviselőjének, nem sokkal ennek kiderülése után a szerződést felbontották, de a jelek arra utalnak, hogy nem távolodott el teljesen az olimpiaellenes párttól. A Momentum közvetlenül azután állt a járvány alatti újranyitás ügye mellé, miután Ceglédi azt nyilatkozta, hogy a párt, amely ezt az üzenetet zászlajára tűzi, jövőre biztosan be fog jutni a parlamentbe.

A politikai elemző azt is írta, hogy Békés Gáspár gondolatával ugyan nem ért egyet, de ha a nevezett szakértő Kispesten kokainozna, az egyesült ellenzék prominensei még azt is letagadnák, hogy felismerték. Pláne nem rúgnák ki – jegyezte meg a Gajda Péter-féle önkormányzat botrányos ügyeivel párhuzamba állítva Békés Gáspár esetét.

A környezetügyi szakértő botrányt okozó megnyilvánulásaival egyetértett viszont Konok Péter, aki egyedül a keresztelést nem tiltaná be, de mint írta, a csecsemők megkeresztelése felvet bizonyos alkotmány- és emberjogi, illetve egyéb kérdéseket, a Don-kanyarban elesettek pedig szerinte sem voltak hősök. A Simicska-féle, évekkel ezelőtt baloldalivá áthangolt Hír TV állandó vendégeként ismertté vált szélsőbaloldali történész azt is írta, reméli, hogy

Varga Juditot és a NER »bűnözőit« egyszer majd bíróság elé állítják, és el is ítélik.”

 

Konok Péter bejegyzésében hozzáfűzte, hogy szerencsére nem dolgozik a Karácsony Gergely vezette „ellenzéki”, „demokratikus” városházának, ezért vállalhatja a magánvéleményét anélkül, hogy kirúgnák.

Az elbocsátott szakértő egyébként bepereli Karácsony Gergelyéket, ugyanis szerinte a főpolgármesteri hivatal a kirúgásával megsértette a jó hírnevét, és a próbaidő alatti menesztés diszkriminatív is volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére