Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint botrányosan viselkedett Tordai az Országgyűlésben

888.hu

2021.03.01. 18:10

Az Országgyűlés tahója ismét elemében volt, ezúttal az ország pénzügyminiszterét igyekezett szánalmas és gyerekes módon provokálni.

Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa, ha már a szakmai teljesítményével képtelen kitűnni, különböző magánakciókat szervez, hátha a bunkóság és az okostelefon egyesüléséből létrejöhet számára valamiféle politikai haszon. Mint ismert, Tordai még 2018-ban azzal a performansszal próbálkozott a parlamenti felszólaláskor, hogy Orbán Viktort a Fidesz párt elnökeként és nem miniszterelnökként szólította meg. Célt természetesen azzal sem ért el a kényszeresen provokáló Tordai, az országgyűlés alelnöke, ugyanis gyorsan rendre utasította.


De említhetnénk azt is, amikor baloldali kollégáival minősíthetetlen stílusban csináltak cirkuszt az ülésteremben, amikor a munka törvénykönyvének módosításáról kellett szavazni.

Úgy tűnik azonban, most is vágyott néhány perc hírnévre, ugyanis ezúttal Varga Mihályt pécézte ki magának. A pénzügyminiszter a Facebook-oldalán számolt be Tordai botrányos viselkedéséről.

- Tordai… Tudják, ő az a képviselő, aki politikusként még semmi hasznosat nem tett, kivéve a családjának, mivel a 2019-es önkormányzati választás után gyorsan betette feleségét a II. kerületi ellenzéki vezetésű önkormányzatba. Most bajban van, mivel valószínű Budán, a 4. választókerületben is lesz ellenzéki előválasztás, neki pedig a felmérések szerint Berg alpolgármester és Kálmán Olga (egykori „független”) újságíró mellett nincs esélye – írta Varga Mihály.

Majd hozzáteszi: Tordai próbálkozik mutatványokkal, álhírekkel, múltkor a telefonjával ugrott elém, hátha mondok valami karcosat. A telefont egy héttel ezelőtt már a zsebébe dugta, és miközben egy kollégámmal beszélgetni próbáltam, amatőr módon elrejtett kamerájával folyamatosan közbevágott, provokált.

Ma ismét műsort csinált, ráadásul a parlamenti ülésteremben, amiért a levezető elnök figyelmeztette a magáról megfeledkezett kollégát.

Mit mondjak? Sajnálom szegényt… Sok ilyen lesz még, másokkal is, ezért továbbra is azt javaslom: Ne hagyjuk magunkat provokálni! A munkánkkal foglalkozzunk, hogy választott képviselőként azokat szolgáljuk, akik bennünket megválasztottak – írta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére