Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Menczer Tamás az ATV műsorában cáfolta meg Kálmán Olga legújabb hazugságát

888

2020.11.17. 08:30

A korábbi műsorvezető azt állította, hogy a Külügyminisztérium nem hajlandó válaszolni a feltett kérdésére a tesztekről, ezt a hazugságot cáfolta meg az ATV Egyenes beszéd című műsorában Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

Kálmán Olga múlt hét pénteken azt állította az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy a Külügyminisztérium nem válaszol az egyik közérdekű adatigénylésére, ezért pereskedésre készül.

Nem mondják meg, hogy annak a több mint kétmillió tesztnek, amit vásároltak, mi lett a sorsa! Nem mondják meg, ki kell perelnünk!”

 

Menczer Tamás tegnap este a műsorban bemutatta azt a válaszlevelet, amelyet november 12-én 17 óra 41 perckor küldött meg a Külügyminisztérium annak az ügyvédi irodának, amely Kálmán Olgát képviseli.

Ez egyébként a Czeglédi és Társa, Gyurcsány Ferenc kedvenc ügyvédjének irodája.

 

A Kálmán Olga által feltett kérdés így szólt: „A tesztekkel mit csináltak, értékesítették-e őket?”

Persze, értékesítettük, seftelek velük a budakeszi piacon minden szombat délelőtt”

– reagált az érthetetlen kérdésfelvetésre az államtitkár, majd hozzátette, hogy

az összes tesztet, az utolsó darabig, átadtuk az ÁEEK-nak, vagyis az Állami Egészségügyi Ellátó Központnak, mely szerv ellátja a mentősöket, kórházakat, laborokat ezekkel a tesztekkel.”

 

Menczer Tamás levonta a tanulságot: hiába kérte személy szerint ő is többször a baloldalt, hogy ne gyártsanak álhíreket, és ne hazudjanak, legalább a járvány ideje alatt, mégis ezt teszik.

Mit várhatunk attól a párttól, amelynek elnöke is arról híresült el, hogy hazudott reggel, éjjel, délben meg este?

Kálmán Olga egyébiránt tavaly lépett be Gyurcsány Ferenc pártjába, ahol Gy. Németh Erzsébet politikai főtanácsadójaként bruttó egymillió forintot keres havonta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére