Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Molnár Csaba: lebukás, szégyenérzet nélkül

Horváth K. József

2020.04.02. 18:30

Nem mondom, hogy járvány idején a legkedveltebb időtöltésem konkrét bizonyítékok gyűjtögetése a hazug, összefogás-ellenes kommunikációra. Sőt!

De amikor szembejön az emberrel a legarcátlanabb vakítás, akkor egyszerűen nem tud elmenni szótlanul a dolog mellett. A bajnok itt is a DK. A soha meg nem valósuló európai minimálnyugdíjjal, minimálbérrel már egy éve turnézgató Kláriferi más, azonnal kiderített-lebuktatott ordasáról nemrég írtam, de például egy frissen fülön csípett félrevezetése is arra utal, hogy a DK-sok a tudatos megtévesztés műfaját hivatásszerűen végzik.

S egy újabb bukta. A napjainkban megkerülgetetlen fontosságú összefogás helyett itt az újabb gyöngyszem, amit ezúttal is a széthúzás oltárára helyeztek. Elkövetője szintén EP-képviselő, Molnár Csaba. Az ATV-ben így fogalmazott:

Molnár Csaba: „Orbán a régóta meglévő féktelen európai uniós gyűlöletében megpróbálja elhitetni, hogy az unió nem segít, bezzeg a Türk Tanács, meg Üzbegisztán küldött nekünk maszkokat. Mikor nyilvánvalóan tudjuk, hogy ez a dolog nem igaz. Vagyis megpróbálnak minket átverni.”

Rónai Egon: „Azt tudjuk biztosan, hogy a Türk Tanács nem küldött maszkokat?”

Molnár Csaba: „De küldött a Türk Tanács maszkokat.”

Tehát az EP-képviselő szemrebbenés nélkül úgy folytatta mondókáját, mintha eleve azt akarta volna mondani, hogy a Türk Tanács igenis jó volt hozzánk és küldött nekünk maszkokat. Holott éppen az ellenkezőjét állította volna, ha le nem bukik.

Persze a lebukás után sem jelent meg Molnár arcán szemernyi szégyenérzet sem. Hogy bocsánatot kért volna, arra már nem is merek gondolni. Ha ezt egy kormánypárti képviselő követi el, akkor már behívták volna az ENSZ csapatokat.

A dolog esszenciáját

Lucifer foglalja össze: „Nem adhatok mást, csak mi lényegem.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére