Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szanyi kapitány lassan mondta, hogy mindenki értse: Gyurcsányné hazudik

888.hu

2020.11.02. 08:00

Szanyi Tibor helyretette a hazudozó Gyurcsánynét.

A múlt héten győzelmi jelentéssel állt elő Dobrev Klára, a Gyurcsány-párti európai parlamenti képviselő, aki előadta, hogy most aztán sikert ért el, ő megígérte, megtette, és most aztán jön az európai minimálbér.

„Nem hittek nekünk. Nevettek az európai minimálbér bevezetéséről szóló terveinken. Azt is mondták, ez lehetetlen. És most tessék: készül az uniós szabály, lesz európai minimálbér. Az Európai Bizottság ma kiadta azt a direktívát, amely az uniós minimálbér meghatározásához kell” – írta Gyurcsányné.

Az exminiszterelnök feleségét azonban nem akárhonnan tették helyre, ugyanis jött Szanyi Tibor, az ISZOMM nevű párt alapítója.

Szanyi szerint Ursula von der Leyen bejelentette, hogy

az EU nem tervez európai minimálbért, főleg nem kötelezőt,

ám az Európai Bizottság szívesen segít kiszámolni a helyes nemzeti minimálbéreket azon kormányoknak, amelyek gondolkodnak ilyesmin.

Dobrev Klára pedig reggel, délben és este hazudozva úgy értelmezi ezt a konzervatív javaslatot, hogy a DK, még inkább ő maga egy személyben elintézte az összes európai melósnak az egységes európai minimálbér Kánaánját, hiszen pártja ezt ígérte”

– írta Facebook-oldalán Szanyi.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére