Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Volt kitől tanulnia a zsidózást Baranyinak

888.hu

2020.12.15. 14:55

A hazai baloldalon következmények nélkül lehet „rohadt, szemét zsidó befektetőzni”.

Baranyi Krisztina, Ferencváros baloldali polgármestere, ha éppen nem Black Lives Matter szobrot akar állítani, akkor zsidózik.

A Tények birtokába került hangfelvételen jól hallható, hogy Baranyi Krisztina „rohadt, szemét zsidó befektetőnek” nevezi azt a valakit, aki abban az esetben, ha az önkormányzat nem adná el a telket, nem tudna ezerkétszáz négyzetméteren építkezni. A hangfelvétel alapján elmondható, hogy egy olyan vitahelyzetben készült, amelyben Baranyi Krisztina munkatársainak próbálja összegezni, mik az előnyei és hátrányai annak, ha az érintett telket nem adja magántulajdonba az önkormányzat.

Természetesen hamar megérkezett a magyarázat is.

Baranyi a Facebook-oldalán mesélte el, hogy mindenki hazudik.

Épp csak azt nem állította, hogy ő ott sem volt.

A bejegyzésbe csak az nem került bele, hogy „lemondok”.

Dehát, miért is mondana le, hiszen a baloldalon az ilyen botrányok sosem járnak következményekkel.

Itt van például Bíró László, aki az teljes ellenzék támogatásával szeretett volna országgyűlési képviselő lenni. Mindenki kampányolt mellette Kunhalmi Ágnestől kezdve, Karácsony Gergelyig. A helyzet az, hogy csak azért nincs a Parlamentben egy Budapestet „judapestnek” a zsidókat pedig „tetűcsúszdásoknak” nevű politikus, mert a választók nem kértek belőle.

De itt van Karácsony Gergely esete is, aki szerint nem nácizmus zsidó képviselőket listázni.

Klasszikusokat csak pontos illik idézni, szóval tessék:

– Műsorvezető: Közös erkölcsi alapja van Gyöngyösi Mártonnal aki zsidó képviselőket listázna?
– Karácsony: Gyöngyösi Márton nem zsidózna, nem zsidózott az elmúlt időszakban.
– Műsorvezető: Ő volt az, aki zsidó képviselőket listázna.
–Karácsony: nem listázná a zsidó származású embereket.
– Műsorvezető: Korábban megtette, nem távozott a pártból. Ön azt mondta, hogy akikre korábban ezt a jelzőt használta távoztak a pártból. Nem válaszolt még, hogy nácinak minősül-e az, aki zsidó képviselőket listázna.
– Karácsony: Nem, ez egy nagyon rossz hagyomány, egyébként nem gondolom hogy ez önmagában nácizmus. Rossz mondat volt.
– Műsorvezető: Szóval nem nácizmus?...
– Karácsony: Nem.

De ne felejtsük el, hogy Gyöngyösi Márton, jobbikos európai parlamenti képviselő nem csak listázni akart, hanem kocsmai stílusnak sem nevezhető módon beszélt a holokausztról.

Az Origo birtokába jutott felvételeken világosan hallható, hogy Gyöngyösi miután alaposan lehordott egy holokauszt-túlélőt, miután belekötött egy nagykövetségi anyagba, a holokausztot egy érdekes állatfajnak titulálta. „Általában a világtörténelemben bekövetkező tragédiák úgy szoktak működni, hogy az idő múlásával, ha nem is elfelejtődnek, mégiscsak valahogy tompulnak. Az ezzel kapcsolatos érzelmek, azok nem növekednek, hanem elcsitulnak. A holokauszt az egy olyan érdekes állatfaj, amellyel kapcsolatban az indulatok nőnek. Tehát mintha egyre több lenne a holokauszt-túlélő, és egyre nagyobb lenne a holokauszttal kapcsolatos fájdalom” – fogalmazott a politikus.

László Imre, Újbuda Gyurcsány-párti polgármestere is ott van még a hivatalban. Szerinte:

Adolf Hitler megérdemelte, hogy annak idején a Time magazin az év emberének választotta.

Szerinte Hitler Németországért tett cselekedetei elvitathatatlanok.

Mindez azután történt, hogy 1935-ben a nürnbergi törvényekkel a nácik faji alapon diszkriminálták a zsidó származású német állampolgárokat. 1936-ban az SS átvette a koncentrációs táborok felügyeletét. 1938 novemberében pedig az úgynevezett Kristályéjszakán a László Imre által méltatott Hitler utasítására zsidóellenes pogrom söpört végig Németországon.

Külföldön is volt már botrány baloldali politikus antiszemita megnyilvánulásai miatt, főleg Nagy-Britanniában.

Az elmúlt évek egyébként a brit Munkáspárt „antiszemita-botrányainak éveiként” jellemezhető.

2016 augusztusában a Munkáspárt kénytelen volt visszahívni Naz Shah pakisztáni származású parlamenti képviselőjét, mert a politikus közösségimédia-oldalán brit-izraeliek Amerikába „deportálására” tett javaslatot. Shaht 2017-ben ismét a parlamentbe juttatta a Munkáspárt, 2018 júliusában pedig megtette nőjogi és esélyegyenlőség-ügyi árnyékminiszterének.

2018 márciusában arra derült fény, hogy a párt elnöke, Jeremy Corbyn egy olyan baloldali, palesztin ügyet támogató közösségimédia-csoport tagja volt, melynek felületén klasszikus antiszemita képeket és összeesküvés-elméleteket osztottak meg. Ugyanabban a hónapban kiderült, hogy Corbyn egy 2012-es közösségimédia-bejegyzésében egy antiszemita graffiti eltávolítása ellen szólalt fel.

A tavaly decemberi választáson a Munkáspárt súlyos vérséget szenvedett, Corbyn ezután mondott le vezetői tisztségéről. Idén októberben pedig felfüggesztették a párttagságát, és a párt alsóházi frakciójából is kizárták.

Corbyn legalább távozott.

A mi baloldali politikusaink viszont továbbra is pozícióban vannak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére