Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

4 milliárd forint üthetné a Fradi markát

Bertha László

2016.01.05. 11:38

Orosz Pál a Bajnokok Ligájában látná a Ferencvárost, de ehhez erõsítésekre is szükség van: Kleinheisler és Stieber is a kívánságlistán.

Az M4 Sport7fő című műsorának vendége volt Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, aki a beszélgetés során elmondta, hogy az erkölcsi sikeren túl amiatt is fontos a csapat számára, hogy bejussanak a Bajnokok Ligája csoportkörébe, mert ez már önmagában 4 milliárd forintos bevételt hozna a magyar rekordbajnoknak.

Ez a 4 milliárdos összeg megegyezik azzal, amit az MLSZ kapott a válogatott EB-kvalifikációja után. Nem mellesleg minden megszerzett pont után 500 ezer euró üthetné a markát a zöld-fehéreknek.

Orosz kiemelte, hogy a Fradi jelenlegi kerete tökéletesen alkalmas a bajnokság megnyerésére, de mindenképpen szeretnének még erősíteni. A Ferencváros jelenleg belső csatárt, illetve a középpályára keresnek játékosokat, mivel az Újpest elleni elvesztett derbin is látszott, hogy fájó pont volt Böde Dániel sérülése, akit nem tudtak helyettesíteni a meccs hátralévő részében. Másfelől problémát jelenthet a jövőre nézve, hogy Gera Zoltán és Hajnal Tamás is a pályafutása vége felé jár, így az ő pótlásukról is gondoskodni kell.

A kiszemeltek

Orosz Pál megemlítette a norvégok elleni pótselejtezőn gólt szerző Kleinheisler László nevét is, aki mentalitása alapján illeszkedne a jelenlegi csapatba. A játékos esetleges megszerzésével kapcsolatban a sportvezető elmondta, hogy Kleinheislernek külföldi ajánlatai is vannak, ezzel pedig nem lesz egyszerű versenyezni.

De nem csak a Videoton hányatott sorsú játékosa, hanem a Hamburgban légióskodó Stieber Zoltán neve is felröppent a beszélgetés során.

Úgy tűnik tehát a tervek alapján, hogy a bajnokságot 18 ponttal vezető Ferencváros az őszi idényben még a jelenleginél is acélosabb lehet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére