Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beelõztek a szlovákok

888.hu

2016.02.25. 11:18

Szerdán Európa-bajnoki selejtezõn a magyar nõi kosárlabda-válogatott 87-77-es vereséget szenvedett a csoportban az addig nyeretlen Izlandtól; míg a késõesti összecsapáson Szlovákia 64-34-es gyõzelemmel taglózta le Portugáliát - ezzel minket megelõzve a kvartett élére állt.
Női kosárlabda-válogatottunk Reykjavikban lépett pályára EB-selejtezőn, az addig nyeretlen Izland vendégségében.

Stefan Svitek lányai gyakorlatilag átaludták az első félidőt és 11 pontos hátránnyal mehettek a nagyszünetre. Fordulás után már javult a csapat teljesítménye, de csak annyira volt elég, hogy 1 pontot faragjon a hátrányból, így a házigazdák 87-77-tel húzták be a mérkőzést.

Már izlandi vendégszereplésünket követően a legnagyobb csoportellenfelünk, Szlovákia is pályára lépett Portugália ellen és másodpercnyi kétséget nem hagyott afelől, hogy melyik a jobb válogatott. Északi szomszédaink magabiztos, 64-34-es diadalt arattak, ezzel jobb kosárkülönbségüknek köszönhetően megelőzték válogatottunkat a tabella élén.

A selejtezőkörből a kilenc csoportgyőztes, továbbá a hat legjobb második jut ki a 2017-es Eb-re, a házigazda csehek alanyi jogon résztvevők.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére