Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Befutott Pozsonyba az Anti Slovan különvonat

Jánosy Károly

2022.07.27. 18:10

Semmit sem bíztak a véletlenre Pozsonyban. A labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező kapcsán komoly alkalmi fogadóbizottságot vezényeltek ki a Nové Mesto pályaudvarhoz a ferencvárosi ultrák érkezésére.

 

Felkészültek a pozsonyi rendőrök

 

A drukkerek közül néhányan már ott lézengtek a szurkolótársakat várva, és hogy senkinek se legyenek kétségei, Anti Slovan feliratú fekete pólót viselve jelezték, a másik táborhoz tartoznak. Igaz, jó néhány felvidéki magyar is ott volt, például a pályaudvaron takarító Gizike és Pisti, s egyikük sem rejtette nagyon véka alá, hogy a Fradinak szurkol. Az Üllői úti vereség csak egy aprócska botlás volt.

 

Egy vízágyú is feltűnt a vasútállomás mellett

 

„Most kettő-nullra nyer a Fradi” – mondta Pisti, azon sajnálkozva, hogy nem tud kimenni a mérkőzésre. Szintén magyar anyanyelvű kolléganője ugyan bevallottan nem ért igazán a focihoz, de természetesen a Fradi győzelméért szorít majd.

A „fogadóbizottság” egyenruhás pedig tagjai békésen ácsorogva várták a Fradi ultráit. A biztonság kedvéért még egy vízágyús gépkocsi is ott parkolt a pályaudvar mellett, míg a magasban egy megtermett drón tartotta szemmel a terepet. A stadion környékén és az oda vezető utak mentén lévő boltokból szinte varázsütésre eltűntek az alkoholtartalmú italok, sőt talán még a konyakos meggyet is levették a polcokról, amelyeket szép fekete fóliával burkoltak be. Szóval a szurkolóknak jó előre – valószínűleg már Pesten – kellett inni a medve bőrére.

Meg is tették, az öt óra után nem sokkal befutott Fradi különvonat utasai jól láthatóan már nem voltak szomjasak. Rögvest eldurrantottak egy-két zöld petárdát majd a szlovák – és a Budapestről érkező – készenléti rendőrök által kísérve rázendítettek a Ria, Ria, Hungária-ra, majd elindultak kiszurkolni a Fradi győzelmet.

 

Befutott a Fradi-vonat

 

Anti Slovan pólóban mennek a zöld-fehér drukkerek a meccsre

 

Egy lajtos kocsi vízzel kedveskedtek a magyar szurkolóknak a vendéglátók

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére