Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Döntetlent ért el a Fradi a CSZKA ellen, így még simán továbbjuthat

Pörge Béla

2019.11.07. 22:53

Nem túl élvezhető meccsen 0–0 született, ami a Fradi számára jó eredmény.

Lüktető játékot hozott az első félidő a Ferencváros–CSZKA Moszkva meccsen. A Fradi birtokolta többet a labdát, azonban ez a helyzetekben nem mutatkozott meg, főleg hosszú indításokkal próbálkozott a magyar csapat. Az oroszok veszélyesebben játszottak, egy igazán nagy ziccerük akadt: Chalov a kilencedik percben fejelhetett tisztán a kapura, Dibusz nagyot védett. A magyar kapusnak még egy lövésnél is kellett védeni, sőt egyszer a sípszó után egy érvénytelen gólig is eljutottak az oroszok.

A szünetre gól nélküli döntetlennel vonultak a csapatok.

A második félidőben már a CSZKA birtokolta többet a labdát. Az 50. percben ismét Chalov került nagy helyzetbe, ám nagyjából 10-12 méterről nem tudta eltalálni a kaput. Az 57. percben egy lecsúszott beadás jelentett veszélyt a Fradi kapujára.

A 62. percben kellett először védenie a vendégek kapusának: két blokkolt lövés után Blazic az ötösről lőhetett kapura, Akinfejev óriásit védett.

A 65. percben már ismét a Fradi kapuja előtt alakult ki ziccer, Dibusz ezúttal hibázott, ám a tizenegyespontról Sigurdsson fölé lőtt.

A 74. percben Ihnatenko szabadrúgását nem tudta megfogni Akinfejev, ám a kipattanót nem tudta a kapuba kotorni a Ferencváros, továbbra is maradt a 0–0.

A hajrára beszorult az FTC, de a CSZKA nem tudott gólt szerezni, így döntetlen lett a meccs vége. A végén még Nababkin állíttatta ki magát szövegelésért, de ez már nem számított.

A csoport másik találkozóján az Espanyol 6–0-ra kiütötte a Ludogorecet, így vezeti a csoportot 10 ponttal, a Ludogorecnek hat, az FTC-nek öt, a CSZKA-nak egy pontja van.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére