Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dzsudzsák marad a Bursaspornál?

888.hu

2016.07.18. 12:38

Váratlan fejleménnyel bővült Dzsudzsák Balázs esetleges átigazolása. A török Bursaspor labdarúgócsapatának elnöke, Ali Ay már a franciaországi Európa-bajnokság előtt azt nyilatkozta, hogy nem gördít akadályt a magyar labdarúgó távozása elé megfelelő ajánlat esetén.

A Dzsudzsák és a magyar nemzeti csapat szempontjából jól sikerült Eb rendesen felverte támadó középpályásának árát – egyes sajtóhírek 7 millió euróról is írtak. Ali Ay ettől függetlenül nem beszélt túl hízelgően játékosáról, mivel szerinte Dzsudzsák nem a top kategóriát képviseli. Érdekes megnyilvánulás ez, hiszen elvileg az a célja a labdarúgóklubnak, hogy minél magasabb árral bocsássa a piacra az emberét.

A Bursaspor holnap vonul ausztriai edzőtáborába, előtte közzétette azoknak a játékosoknak a nevét, akikre számítanak az összetartáson. A 29 név között szerepel Dzsudzsák Balázs, Tomás Sivok és Tomás Necid neve is, pedig ők is az elnök "elmehetnek" listáján szerepelnek.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor pontosan mit akarnak a Bursánál? Dzsudzsáknak nem okozna komoly problémát új klubot találnia, eddig úgy volt, hogy inkább meg is szabadulnának tőle. Most meg már számolnak vele a következő idényre is?

Mindennek jó eséllyel köze lehet a hétvégi, Erdogan ellen elkövetett puccskísérlethez. Törökország jelenleg nem egy olyan hely, ahova labdarúgó szívesen igazolna, sőt. Az egyik portugál legenda, Joao Vieira Pinto fia, Tiago Pinto is azt nyilatkozta a törökországi eseményeket követően, hogy az első gondolata az volt, hogy "fogd cuccaid és az útleveled, aztán pucolj!".

Nem kétlem, hogy ez Dzsudzsák Balázs fejében is megfordulhatott. Az sem túl combos perspektíva, hogy egy olyan klubnál maradjon, amelyiknek az elnöke hosszú ideig pénzt remélt belőle és nem is beszélt róla pozitívan. Persze meg lehet mutatni dacból, hogy igenis jobb annál, mint amit Ali Ay feltételez róla, de erre biztos vannak jobb és biztonságosabb helyek is.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére