Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egymilliárd szurkoló nézheti karosszékből a Tour de Hongrie-t

888.hu

2022.05.10. 18:30

Alighogy Magyarországról Olaszországba tekert a Giro d’Italia mezőnye, újabb kerékpáros viadal eseményeit élvezhetjük. Május 11-én, azaz holnap kezdődik a 43. Tour de Hongrie, amely több mint 150 országban lesz látható, köztük 120-ban élő adásban. Hozzávetőleg egymilliárd ember láthatja a magyar körversenyt, és az ország legszebb tájait.

 

Nem túlzás, Új Zélandtól Kanadáig élőben lesz figyelemmel kísérhető a verseny. Portugáliától Japánig, Kínától és több tucatnyi ázsiai és afrikai országig pedig összefoglalót sugároznak a tévécsatornák. Az érdem elsősorban a Tour de Hongrie kommunikációs partnerét, az A.S.O.-t illeti, mely a korábbiaknál is jelentősebb televíziós megjelenést biztosít a magyar körversenynek, amelyen egyébként minden idők legerősebb mezőnye áll rajthoz. A 43. Tour mezőnye öt nap alatt 905 kilométert tesz meg az országban. S mint a Giro három napos hazai közvetítéséből is kiderült, a körverseny több mint egyszerű sportesemény, Magyarország nemzetközi szintű turisztikai marketingkommunikációját szolgáló médiaprodukció, a televíziós és internetes közvetítések révén nézők százmilliói láthatják hazánk legszebb tájait, természeti és kulturális kincseit.

A verseny történetében először minden szakaszról végig élőben közvetít az M4Sport, amelynek programjában a szakaszokról készült összefoglaló ismétlései is szerepelnek.

„Az M4 Sport a csatorna indulása óta elkötelezett híve az országúti kerékpársportnak.

Fontos számunkra, hogy az ország legnagyobb körversenyét, a Tour de Hongrie-t is megmutassuk a nézőknek. Idén először az összes szakaszt, a rajttól a célig élőben közvetíthetjük.

Jó visszatekinteni arra a folyamatra, ahogy fejlődtünk évről, évre a versennyel. Először összefoglalókat mutattunk be, majd az egyes szakaszokról készítettünk élőt, és idén először látható végig élőben a Tour de Hongrie.” – nyilatkozta Székely Dávid, az M4Sport csatornaigazgatója a Tour sajtószolgálatának.

A legjobb magyar versenyzők, Valter Attila, Peák Barnabás és Fetter Erik a Giro d’Italián vesz részt, de így is tíz hazai versenyzőért szoríthatnak a szurkolók.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére