Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Élen a Honvéd, drámai meccsen kapott ki a Videoton

Pörge Béla

2017.04.08. 20:01

Az NB I 25. fordulójának eredményei.

Az Újpest a mumusának számító Paksot fogadta, egy nem túl jó meccsen 1–1-es döntetlen született, a Paks kihagyott egy büntetőt.

A Debrecen hátrányból fordítva győzött 2–1-re a Gyirmót ellen, így a győri csapat reményei egyre fogynak, a Loki pedig kezd felzárkózni a középmezőnyre.

Fontos három pontot gyűjtött be az MTK a Mezőkövesd legyőzésével, a kövesdiek idén még nem nyertet, ma 2–0-ra kaptak ki.

A Honvéd 1–0-ra győzött Sopronban a Haladás ellen egy hajrában szerzett góllal, és ezzel az élre ugrott a csapat, miután a Videoton nem tudott nyerni. Nem is akárhogy alakult az a meccs, a Vasas szerzett vezetést, majd egy hatalmas öngóllal egyenlített a Vidi. A hajrában három piros lap is kiosztásra került, 1–2 arányban, így nagy meglepetésnek mondható, hogy a gólok száma is így alakult, 2–1-re nyert a Vasas Felcsúton, így az esti mérkőzéstől függetlenül marad a dobogón.

A Honvéd vezet tehát, 47 pontjuk van, a Vidinek 45, míg a Vasas 41 ponttal a harmadik, de őket pontszámban beérheti a Fradi, ha nyer. A Gyirmót továbbra is utolsó 19 ponttal, a Diósgyőrnek 24 pontja van, nagyon kéne nekik is a győzelem, mert a 10. MTK-nak 29 pontja van.
20:30-tól Fradi-Diósgyőr.

UPDATE: A Fradi egy 96 percig tartó meccsen 1—1-et ért el a Diósgyőr ellen, ez volt a harmadik idegenbeli meccse a DVTK-nak, amin pontot szerzett. A döntetlen egyik csapatnak sem igazán jó eredmény.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére