Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Havi 60 millióért kispadozott volna Dzsudzsák

Bokor Gábor

2020.02.05. 17:45

Ez még az araboknak is sok volt.

Nem csitul a balhé Dzsudzsák Balázs és korábbi emirátusi klubja, az al-Ittihad Kalba között. Mint ismert, a csapat a hétvégén köszönte meg a magyar szélső eddigi teljesítményét, így a játékos szabadon igazolható lett. A napokban interjút adott a klub alelnöke, Mohammed Al Yamahi, aki lesújtó véleménnyel volt a magyar válogatott focistáról.

Klubunk kifizeti Dzsudzsák Balázs szerződésben foglalt bérét a hátralévő hónapokra vonatkozóan

– kezdte nyilatkozatát a klubvezető.

Milyen mezben látjuk legközelebb Dzsudzsákot?

Mint ismert, Dzsudzsák Balázs előző klubja, az emirátusi Al-Ittihad Kalba az Instagramon jelentette be, nem várnak tovább arra, hogy a magyar válogatott 33 éves focistája aláírja új kontraktusát, ezért megválnak tőle. A labdarúgó ezután szabadon igazolhatóvá vált, azaz átigazolási díj nélkül szerződhet másik csapathoz. A Bors megkereste a játékos menedzserét, Vörösbaranyi Józsefet, hogy mi várhat [...]

Zárójeles megjegyzés, de elsősorban az olasz vezetőedző, Marco Viviani külön kérése miatt kellett Dzsudzsáknak mennie, ugyanis nem számolt vele a jövőben.

Dzsudzsák Balázs teljesítménye mind a védekezésben, mind a támadásban megkopott az utóbbi időben. Nem is beszélve arról, hogy már 33 éves, nem tud már olyan teljesítményt nyújtani, amit a posztja megkövetel. Régóta figyeltük a teljesítményét, csak a megfelelő pillanatot vártuk arra, hogy a helyére igazoljunk valakit

– fogalmazott Mohammed Al Yamahi, aki azzal próbálta puhítani mondatait, hogy jó embernek és játékosnak tartja a magyar csapatkapitányt.

A Ripost időközben azt írja, hogy Dzsudzsák az arab világban is túl jól keresett, ugyanis évente 2,2 millió eurót, átszámítva 700 millió forintot kapott, amennyi pénzt ott sem szívesen csengetnek ki egy kispados focistáért. A magyar válogatott csapatkapitányának minden jel szerint lejjebb kell adnia fizetési igényeiből, amennyiben új csapatot akar magának.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére