Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét szurkolhatunk végre, folytatódik az NB I. és a Magyar Kupa

888.hu

2020.05.22. 09:50

A koronavírus-járvány miatt több mint két hónapon át szünetelt a magyar futballélet, szombaton azonban zárt kapuk mögött újraindul.

Az OTP Bank Ligában a címvédő és listavezető Ferencváros az első fordulóból elhalasztott mérkőzésen fogadja a Debrecent, míg a Magyar Kupában az elődöntők első felvonásait rendezik meg.

A zöld-fehérek még az nemzetközi kupaporondon való szereplésük miatt halasztották el a Debrecen elleni összecsapást. Szerhij Rebrov együttese – amely később az Európa-liga csoportkörében szerepelt – meggyőző teljesítményt nyújtott addig, amíg nem függesztették fel a küzdelmeket, három pont előnnyel vezeti a tabellát a MOL Fehérvár FC előtt úgy, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszott.

A mostani szezonban már kétszer találkoztak egymással a csapatok: novemberben a Nagyerdei Stadionban a Ferencváros talán szezonbeli legjobb mérkőzését játszotta és 6-1-re diadalmaskodott, majd február utolsó napján hazai környezetben 2-0-ra nyert.

A Magyar Kupában a legjobb négy között járnak a csapatok: a címvédő MOL Fehérvár FC a bajnokság meglepetéscsapatához, a Mezőkövesdhez látogat. Az OTP Bank Ligában ebben a „felállásban” gól nélküli döntetlenre végeztek a csapatok, míg Fehérváron 2-1-es hazai siker született. A másik ágon az egyetlen, papíron még másodosztályú csapat, az MTK Budapest – amely az NB II. befejezése miatt hivatalosan már feljutott – a tavalyi döntős Budapest Honvédot fogadja. Érdekesség, hogy a kispestiek stadionjuk felújítása miatt eddig éppen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játszottak. Éppen ezért, ennek a párharcnak a keddi visszavágóját majd a Puskás Arénában rendezik.

Az M4 Sport minden találkozót élőben közvetít.

 

A szombati program:

OTP Bank Liga, az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzés:

  • Ferencváros-Debreceni VSC 15.55

Magyar Kupa, elődöntő, első mérkőzések:

  • Mezőkövesd Zsóry FC-MOL Fehérvár FC 18.00
  • MTK Budapest (NB II )-Budapest Honvéd 20.05

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére