Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kapás Bogi érmet nyerhet, a férfi pólósok elõdöntõbe juthatnak

Pörge Béla

2017.07.25. 09:28

A vizes vébé mai programja sem lesz unalmas, a tegnapi arany után ma is medencébe száll Hosszú Katinka. Az elõfutamokat élõben közvetítjük!

A délelőtti előfutamokon először 9:30-kor lesz magyar résztvevő, Financsek Gábor 50 méter mellen mutathatja meg magát. Utána 9:49-kor női 200 méter gyorson Hosszú Katinka és Verrasztó Evelyn is úszik majd.

10 óra után nem sokkal, 10:12-kor Cseh Laci és Kenderesi Tamás méretteti meg magát 200 méter pillangón. 10:31-kor Gyurta Gergely 800 méter gyorson zárja a magyar érdekeltségű programok délelőtti sorát.

Délután fél 6-kor úszik Kozma Dominik a 200 méter gyors döntőjében, utána pedig 17:40-kor Kapás Bogi és Késely Ajna az 1500 gyors döntőjében úszik éremért.

Ezután elődöntőkben úszhatnak magyarok, ha délelőtt továbbjutnak, este 20:30-kor pedig a férfi vízilabda-válogatott játszik az elődöntőért Oroszország ellen.

9:42: Financsek kilencedik lett az előfutamában, ezzel lényegében kiesett, még van három futam.

9:45: A szerb színekben induló Szilágyi Csaba negyedik lett az előfutamán, neki jó esélye van továbbjutni.

9:48: Szilágyi tizenharmadikként továbbjutott, Financsek nem. A vajdasági magyar úszónak sok sikert kívánunk a továbbiakban!

10:03: Verrasztó Evelyn kilencedik lett az előfutamában, így szinte biztosan nem jutott tovább.

10:07: Hosszú Katinka második lett, 1:56:43-as idővel, Pellegrini előzte csak meg, így áll most az összetett is, de van még egy futam, amiben Katie Ledecky is úszik.

10:10: Ledecky nyerte az előfutamát, összetettben második Pellegrini mögött, Hosszú a harmadik legjobb idővel jutott tovább, Verrasztó 23. lett.

10:23: Kenderesi Tamás hatalmas hajrával megnyerte az előfutamát, még hátra van két futam, az utolsóban úszik majd Cseh Laci. Kenderesi jó eséllyel továbbjut.

10:30: Cseh László is óriásit úszott az utolsó 50 méteren, megnyerte az előfutamát, és a legjobb idővel jutott a középdöntőbe. Kenderesi hetedikként szintén ott van, szép volt fiúk!

11:01: Gyurta Gergely kilencedik lett a második előfutamon, nem jutott tovább.

Ennyi volt a délelőtti magyar vonatkozású program!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére