Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kassai vezeti a forduló rangadóját a BL-ben

Pörge Béla

2016.10.30. 17:08

Ez már a második bevetése lesz az idei szezonban, most a Barca meccsét kapta meg.

Kassai Viktorra újabb komoly feladatot bízott az UEFA. A szövetség honlapján megerősítették azt, amit eddig csak sejteni lehetett, a magyar bíró vezeti kedden a Manchester City - Barcelona rangadót a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

Kassai munkáját öt honfitársa (Ring György, Tóth Vencel - asszisztensek, Bognár Tamás, Farkas Ádám - alapvonali játékvezetők, és Berettyán Péter - negyedik bíró) segíti majd az Etihad Staionban.

Három forduló után a Barcelona hibátlanul, 13-1-es gólkülönbséggel vezeti a C csoportot, amiben a Manchester City a második, 4 ponttal. Amennyiben a katalánok nyernek, akkor a továbbjutásuk biztossá válik, sőt, ahhoz is csoda kéne, hogy ne ők nyerjék a csoportot. Egy City győzelem viszont még megkeverheti a kártyákat. A csoport másik meccsén egyébként a Mönchengladbach a Celticet fogadja.

Kassai Viktor ezzel nemcsak a keddi játéknap, hanem az egész forduló legnagyobb rangadóját kapta meg, két másik ilyen magasan jegyzett sztárcsapat most nem csap össze egymással.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére