Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiderült, hogy a Vidi tényleg nem csak dísznek van az El-ben

Pörge Béla

2018.11.09. 07:18

A csapat vezetõedzõje ezt korábban is kijelentette már, de csütörtök este bizonyosodtak be szavai.

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Vidi csütörtökön 1–0-ra legyőzte a PAOK csapatát egy fejesgóllal. A siker azt jelenti, hogy az utolsó két kör előtt a magyar együttes továbbjutó helyen áll.

A mérkőzés után Marko Nikolic, a Vidi szerb edzője így nyilatkozott:

gratulálok a játékosoknak, egy újabb jó eredmény. Méltó módon képviseltük a magyar labdarúgást. Nagyon büszke vagyok a csapatra, hat pontunk van, másodikok vagyunk a csoportban, de ez nem azt jelenti, hogy befejeztük. További meglepetéseket akarunk okozni: ahogy, korábban mondtam nem csak dekorációnak vagyunk itt."

A szakember hozzátette azt is, hogy szeretné, ha bajnoki mérkőzésekre is kimennének azok az  emberek, akik a Vidi El-meccseit a helyszínen nézik meg. November 21-én az Újpest ellen avatják fel a Videoton új stadionját, ez minden bizonnyal segít majd azon, hogy többen legyenek bajnokikon, de ahhoz az ultrákkal sem ártana kiegyeznie a klubnak.

Razvan Lucescu, a PAOK román trénere a második vereség után elmondta, hogy csapata egyértelműen jobb a Vidinél, de ilyen a futball.

Csütörtök este a MOL Vidi FC 1–0-ra győzött a görög PAOK ellen. Ezzel egyébként a Vidi oda-vissza, kapott gól nélkül verte el a görögöket, ez az elmúlt pár évben olyan csapatoknak sem sikerült, mint a Dortmund vagy a Fiorentina.

Négy forduló után a Chelsea még mindig hibátlan, 12 pontjával vezeti az L csoportot és már továbbjutott. A Vidi a második hat ponttal, míg a BATE és a PAOK három-három egységet gyűjtött. A következő körben a Vidi Fehéroroszországban mérkőzik meg a BATE együttesével, egy idegenbeli sikerrel továbbjutna, de a döntetlen is nagyon sokat érne. A BATE viszont az első körben nyert a Groupamában, és egyébként is a magyar csapatok mumusának számít, sosem ejtette még ki őket magyar együttes.

Az utolsó fordulóban a Chelsea érkezik Budapestre, annak a meccsnek semmi tétje nem lesz a londoniak számára (főleg, ha nem kapnak ki a PAOK-tól a következő körben hazai pályán, ami elég valószínű), így várhatóan nem a legerősebb keretükkel lépnek majd pályára. Ez még sokat jelenthet a végén, de előbb jöjjön a BATE elleni meccs!

Folytatás november 29-én.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére