Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kíméletlen cenzúrát vezetett be az Újpest a Facebookon

Pörge Béla

2020.01.30. 20:30

Aki kritikát fogalmaz meg, azt azonnal letiltják, a hozzászólását pedig törlik.

A nap folyamán több olvasónk is jelezte, hogy kommentjeit törlik az Újpest Facebook-oldalán. Később a közösségi médiában is írtak róla Újpest-szurkolók, hogy lényegében cenzúrát vezettek be a lila-fehér klub hivatalos Facebook-oldalán:

aki a belga tulajdonost vagy a címerváltást kritizálja, vagy a szurkolói bojkottról ír, azt letiltják, a hozzászólását pedig törlik.

Egyre mérgesebb tehát a viszony a csapat és a szurkolói között, ezért az ügyben megkerestük az Újpest labdarúgócsapatát. Az e-mailben feltett kérdéseinkben arra voltunk kíváncsiak, hogy központi utasításra törlik-e a kritikákat, valamint arra, hogy mi a véleményük a bojkottról.

Sajnos a klub nem válaszolt, amennyiben később ezt megteszi, frissítjük a cikkünket.

Mint ismert, a klub címerének egyoldalú megváltoztatása óta a szurkolók folyamatosan tüntetnek az Újpest belga tulajdonosa ellen. Ez korábban is rányomta a bélyegét a nézőszámra, de 2020-ra egységesen bojkottot hirdettek a csapat drukkerei, ami meg is látszott a Debrecen elleni zakón. A rossz kezdés tovább mérgesítette a viszonyt, ráadásul a klubvezetés továbbra sem hajlandó tárgyalni senkivel semmiről.

Az Újpest szombaton térhet vissza a Szusza Ferenc Stadionba, könnyen lehet, hogy az ünnepi alkalomra alig pár száz szurkoló lesz majd csak kíváncsi a helyszínen...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére