Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kubatov Gábor a keddi BL-meccsről: felnőttünk a feladathoz

Bokor Gábor

2019.08.12. 17:38

A Ferencváros elnöke a 888-nak mondta el, mit vár a kedd esti Bajnokok Ligája-mérkőzéstől, ahol a cél a csoportba kerülés.

888: Mit vár a Dinamo elleni visszavágótól, mekkora esélye van a Fradinak?

Kubatov Gábor: Amikor nekivágtunk a nemzetközi szereplésnek, akkor a csoportkörbe jutást tűztük ki célul. Ehhez túl kell jutnunk a Dinamón és azt gondolom, látva az eddigi szereplésünket, valamint megtapasztalva azt az erőt, amit a zágrábi mérkőzésen mutatott a csapat, egyáltalán nem vagyunk esélytelenek. A BL-ben szerepelni, az a nagy fiúk játéka, és szerintem mi évek alatt, talán kicsit lassabban, mint szerettük volna, de felnőttünk a feladathoz. Ki-ki meccset játszunk a régió egyik legerősebb csapatával, és tovább akarunk jutni rajta. A Fradiban mi mindig nyerni szeretnénk, ha az U19-es csapattal tudnánk csak felállni, akkor is azt mondanám, hogy a győzelem a cél.

Fotó: MTI Fotóbank

888: Mekkora hangulatra számít a stadionon belül?

Kubatov Gábor: Fantasztikus és fanatikus szurkolóink vannak, akik hétről hétre bebizonyítják, hogy a lelátón legyőzhetetlenek. Az a három és fél év, amíg vitáztunk, a sok gyötrelem mellett mindenki számára tanulságos volt. Úgy látszik, ez kellett ahhoz, hogy korrekt legyen a viszony. Most vigyázunk erre az új, törékeny egyensúlyra, ami egy óriási előny a Fradinak, hatalmas plusz a játékosoknak.

888: Ha továbbjut a Fradi, mekkora lesz a fieszta?

Kubatov Gábor: A hídon akkor kell átkelni, mikor odaértünk… Addig még egy iszonyú kemény csata vár ránk a horvátok ellen! A léleknek pedig gyümölcse a mértékletesség is, szóval így fogunk ünnepelni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére