Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Ez egy repülőrajt”

888/MTI

2021.07.24. 17:15

Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke Szilágyi Áron kard egyéniben szombaton szerzett aranyérme kapcsán kiemelte: a tokiói olimpián repülőrajtot vett a magyar küldöttség, és a hangulatnak pozitív lökést ad a vívó sikere.

Londoni és riói győzelme után Szilágyi sorozatban harmadszor bizonyult a legjobbnak az ötkarikás játékokon egyéniben. A MOB elnöke az MTI-nek kiemelte, már Szilágyi első asszóját is a helyszínen látta.

Egészen el vagyok ájulva. Most elsősorban nem is attól, hogy Áron mekkora vívó, hanem mert az olimpián immár harmadszor csodálhattuk a teljesítményét. Meg kell emeljük a kalapunkat az eredményei előtt, mert ez egy egészen különleges dolog

- nyilatkozta.

Kulcsár Krisztián hangsúlyozta, nem hiszi, hogy a magyar csapat további olimpiai eredményeire ez a rajt hatással lenne, mert szerinte nincs összefüggés a két dolog között, viszont a hangulattal áttételesen kapcsolatban lehet.

Amennyiben a Tokióban lévő magyar delegáció általában úgy érez most, ahogyan én, akkor pozitív lökést ad a hangulatnak. Ez egy repülőrajt!

- mondta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére