Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint nem bírt a Felcsúttal a Fradi

Pörge Béla

2019.12.08. 17:37

Döntetlen született az NB I. 15. fordulójának zárómeccsén.

Augusztusban a Felcsút hazai pályán 4–1-re verte a Fradit, a Ferencváros azóta veretlen a bajnokságban, egy meccsel kevesebbet játszva is listavezetőként fogadhatta a Felcsútot.

Az első félidőben két felcsúti hibát kihasználva 2–0-ra vezetett az FTC, amely fölényben játszott, igaz, volt egy tizenegyes-gyanús szituáció, amikor néma maradt a játékvezető sípja. A hazai pálya előnye, ugye...

A második játékrészben ugyan a Fradi előtt adódott az első helyzet, de az 51. percben Henty szépített. Ezt követően veszélyesebb volt a Felcsút, mely többet is támadott, ennek végül a 79. percben lett meg a gyümölcse: egy szabadrúgás utáni kavarodást követően ismét Henty volt eredményes, 2–2.

A hajrában az eredmény már nem változott, igen, az FTC még megúszott egy piros lapot is, az egyik ukrán védő látványosan ütötte le az egyik felcsúti játékost, ám a játékvezető ismét megengedő volt a ferencvárosiakkal.

A döntetlen azt jelenti, hogy az FTC négy ponttal vezet a Mezőkövesd, és öttel a Vidi előtt. A Felcsút a negyedik, három ponttal a dobogó mögött, két ponttal az ötödik Újpest előtt.

Folytatás a jövő héten, 2019 utolsó NB I-es fordulójával!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére