Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvan a portugálok 23-as kerete, amely az Európa-bajnokságra készül

888.hu

2016.05.17. 23:18

A legnagyobb kérdés Portugáliában az volt, hogy befér-e Fernando Santos 23-as keretébe a 18 éves Renato Sanches, aki ebben a szezonban robbant be a köztudatba? A szövetségi kapitány megadta a választ, Sanches, aki jövőre már a Bayern München játékosa lesz, ott van a luzitánok keretében, amely a franciaországi Európa-bajnokságra készül.

Vannak viszont nagy hiányzói a csapatnak. Azt már korábban tudni lehetett, hogy Danny és Fábio Coentrão nem lehetnek ott Franciaországban sérülés miatt. Az Atlético Madrid szűrője, Tiago is sérüléssel bajlódott, szintén várható volt, hogy kimarad, ahogyan Bernardo Silva is erre a sorsra jutott, rajta az utolsó pillanatig gondolkodott Santos.

Akadnak nagy nevek is azok között, akik a bő keretből végük kiestek: Beto, André Almeida, Luís Neto és Miguel Veloso a tévéből fogják figyelemmel kísérni az EB-t.

A válogatott felkészülése május 23-án kezdődik, a portugál szövetség új edzőközpontjában. Az Európa-bajnokságig 3 felkészülési mérkőzést játszanak Cristiano Ronaldoék. Május 29-én Norvégiával, június 2-án Angliával és június 8-án Észtországgal.

Mint ismeretes, a portugál válogatott a magyarral található egy csoportban az EB-n, június 22-én, Lyonban lép pályára a két nemzeti együttes.

A portugál válogatott 23 fős kerete:

Kapusok: Anthony Lopes (Lyon), Eduardo (Dínamo Zagreb) és Rui Patrício (Sporting).

Védők: Bruno Alves (Fenerbahçe), Cédric (Southampton), Eliseu (Benfica), José Fonte (Southampton), Pepe (Real Madrid), Raphael Guerreiro (Lorient), Ricardo Carvalho (Monaco) e Vieirinha (Wolfsburg).

Középpályások: Adrien (Sporting), André Gomes (Valencia), Danilo Pereira (FC Porto), João Mário (Sporting), João Moutinho (Monaco), Renato Sanches (Benfica) és William Carvalho (Sporting).

Támadók: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Éder (Lille), Nani (Fenerbahçe), Rafa (Braga) és Ricardo Quaresma (Besiktas)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére